Fedai

Fedai

Orjinal Adı: The Sentinel

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Clark Johnson

Film Türü: Macera

Film Süresi: 108 dakika

Senaryo: George Nolfi, Gerald Petievich (kitap)
Görüntü Yönetmeni: Gabriel Beristain
Müzik: Christophe Beck
Oyuncular: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Martin Donovan, Ritchie Coster, Kim Basinger, Eva Longoria
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/fox/thesentinel/

Orjinal Sitesi: http://www.sentinelthemovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 1 Eylül 2006

Pete Garrison 20 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’nın hayatını kurşunların önüne atlayarak kurtarmış Amerikan Gizli Servisinin gözde ajanlarından biridir. İş arkadaşları tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir Gizli Servis çalışanıdır. Kariyerinin bundan sonraki kısmında ise başkanın eşinin yakın ve özel koruması olmuştur. Kodlar, hiyerarşik dozen, planlar, haritalar ve prosedürler içinde yaşamaktadır. Yaşadığı dünyada yalnızca gizli olan açığa çıkarsa tehlikledir. Pete’in ajan arkadaşlarından biri olan, Charlie Merriweather, kendisi ile oldukça kritik ve çok gizli bir bilgiyi paylaşmak ister. Merriweather , Garrison ile bir araya gelemeden öldürülür.
Soruşturmayı yürütmek Gizli Servis’in en iyi ajanlarından ve Garrison’ın kısa bir sure önceye kadar çok yakın arkadaşlarından biri olan David Breckinridge’e verilir. Garrison, şüphesiz ki en iyi koruma ajanlarından biridir. David yaptığı araştırmada tamamen tarafsız ve saddece delillerle iz sürmektedir, fakat Garrison ile eskiye dayanan husumetleri konusunda da tarafsız kalamamaktadır.
Breckinridge, Garrison’ın karısı ile birbirlerine aşık olduklarına inanmıştır ve bu yüzden boşanmıştır. Fakat bu gerçek değildir.
Jill Marin, yeni mezun, sert mizaçlı ve hırslı bir genç ajandır ve mezun olur olmaz Gizli Servis’in en iyi araştırmacısı olduğu söylenen Breckinridge ile çalışmak istemiştir. Birlikte Başkan’a yapılacağı düşünülen Gizli Servis suikastini ortaya çıkarmaya çalışacaklardır. 141 yıldır bu olmamıştır… Fakat delillerin bir şekilde Garrison’I işaret etmesi onu şüphelilerden biri haline getirir.
Garrison’ı şüpheli haline getiren her kimse onun kimsenin bilmediği büyük bir sırrı olduğunu ve bunu saklamak için her şeyi yapacağından haberdardır. Garrison ardında Breckinridge ve Marin ile hem başkanın hayatını hem de kendi hayatını kurtarmak için büyük bir kovalamacaya girişir.

“The Sentinel (Fedai); Başkan ve First Lady’nin hayatını kurtarmak için and içen Gizli Servis ajanlarına ait politik bir gerilim ve aksiyon filmi," diyor Michael Douglas. " Tarih boyunca ilk kez Gizli Servis içinden biri Başkan’ın hayatını tehlikeye sokuyor ve First Lady’nin koruması üzerine oyunlar oynayarak onu suçlu gösteriyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT