Teksas Katliamı: Başlangıç

Sinema Film Arşivi Teksas Katliamı: Başlangıç
Teksas Katliamı: Başlangıç

Orjinal Adı: The Texas Chainsaw Massacre: Beginnig

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Jonathan Liebesman

Film Türü: Aksiyon

Senaryo: Sheldon Turner, David J. Schow
Görüntü Yönetmeni: Lukas Ettlin
Müzik: Steve Jablonsky
Oyuncular: Jordana Brewster, Taylor Handley, Diora Baird, Matt Bomer, Lee Tergesen, Cyia Batten ve R. Lee Ermey, R. Lee Ermey, Andrew Bryniarski, Marietta Marich, Terrence Evans ve Kathy Lamkin
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/newline/tcm_thebeginning/

Orjinal Sitesi: http://www.texaschainsawmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 1 Aralık 2006

2003 yılının başarılı tekrar yapımı “The Texas Chainsaw Massacre/Teksas Katliamı” geri dönüyor ve hikayenin öncesini konu alan bu yeni filmde Hewitt klanını ve aile boyu eğlenceden anladıkları psikopatça yaklaşımı irdeliyor. İzleyiciler ilk kez, belki de tüm zamanların en efsanevi korku karakteri olan Leatherface’in kökenini öğrenme fırsatını elde edecekler.

Sene 1969. Vietnam Savaşı başlar. ABD’nin ölü sayısı felaket boyutlarında, kayıpları ölçülemez niteliktedir; askeri mekanizmayı beslemek için gençlere askere çağrı belgeleri yağmaktadır. Sıra 18 yaşındaki Dean Hill’e (Taylor Handley) gelir. Ama Dean henüz yoklamaya gidemeden, Vietnam’daki görevinden yeni dönmüş olan ağabeyi Eric (Matt Bomer), Dean’e bir sürpriz yapmaya karar verir. Kendisini çok seven nişanlısı Chrissie’nin (Jordana Brewster) tüm endişelerine rağmen, Eric çok sevdiği Deniz Kuvvetleri’ne tekrar kaydolarak ne yapacağını bilemeyen erkek kardeşine göz kulak olmayı planlar. Ne yazık ki, Dean’in planları Eric’inkiyle uyuşmamaktadır. Dean’in niyeti basittir: Askere çağrı belgesini bir kenara bırakıp, kararlı kız arkadaşı Bailey’yle (Diora Baird) Meksika’ya gidecektir. Ama her iki çift de karşılarına çıkacak gerçek savaşın ne olduğunu bilemeden, son bir büyük eğlence için Teksas’a giderler.

Yolculuklarının başlamasından kısa bir süre sonra, dört genç, saldırgan motosikletçiler Holden (Lee Tergesen) ve kız arkadaşı Alex (Cyia Batten) tarafından korkutulurlar. Alex grubun cipini takip ederken ciddi bir kaza yapmalarına yol açar ve Chrissie araçtan dışarı fırlar. Alex yaralı üçlüyü soymaya çalışırken, Şerif Hoyt (R. Lee Ermey) olay yerine gelir ve her şeyi alt üst eder. Chrissie yakındaki bir çalılıkta saklanarak, şerifin bilinmez bir nedenle arkadaşlarını tartaklamasını ve ardından polis arabasının arkasına geçmelerini emredişini izler. Chrissie’nin bilmediği şey, Hoyt’un onları Hewitt ailesinin evine götüreceğidir. Burada, gençleri, Hoyt’un sonradan Leatherface olarak tanınacak korkunç canavara dönüşmek üzere olan yeğeni Thomas (Andrew Bryniarski) ile Hewitt ailesinin diğer üyeleri beklemektedirler. Chrissie, ailenin sevdiği insanlara yaptıkları korkunç şeylere tanık olur ve yaşamaları için tek umutlarının kendisi olduğunu anlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT