Kule Soygunu

Kule Soygunu

Orjinal Adı: Tower Heist

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Brett Ratner

Film Türü: Komedi

Senaryo: Leslie Dixon, Jeff Nathanson, Ted Griffin, Russell Gewirtz
Oyuncular: Alan Alda, Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Judd Hirsch, Casey Affleck, Téa Leoni, Dave Chappelle, Charles Q. Murphy, Michael Peña, James Thomas Bligh, Gabourey Sidibe, Peter Conboy, Marcia Jean Kurtz, Nina Arianda, Brian Smyj, Stephane Nicoli
Dağıtım: UIP

Fragman Adresi: http://www.imdb.com/video/imdb/vi226663961/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 04 Kasım 2011

Lüks bir Central Park konutundaki işçiler, teras katındaki milyonerin kendi emeklilik paralarını çaldığını keşfettiklerinde, en büyük intikamı planlarlar: Adamın kendilerinden çaldığını geri almak için yapılacak bir soygun.

Queens’in yerlisi Josh Covacs, New York kentinin en lüks ve en iyi korunan konutlarından birini 10 yıldan uzun süredir yönetmektedir. Onun dikkatli gözlerinden hiçbir şey kaçmaz. Josh’un binasının en tepesindeki en gösterişli dairede yatırımcılarından iki milyar dolar çaldıktan sonra yakalanan Wall Street devi Arthur Shaw ev hapsindedir. Aldatılanlar arasındaki en zorlu kişiler kim midir? Maaşlarını Arthur’a emanet eden kule çalışanları.

Josh’un ekibi Arthur’un bu mükemmel suçtan paçayı yırtmasından sadece birkaç gün önce neredeyse imkansız olan şeyi planlaması için sağlam dolandırıcı Slide’a başvurur. Amaçları Arthur’un korunaklı dairesinde saklandığına emin oldukları şeyi çalmak. Bu acemi soyguncular amatör olsalar da binayı herkesten iyi biliyorlardır. Binayı yıllardır korudukları ama bunu fark etmedikleri ortaya çıkar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT