Uçan Melekler

Sinema Film Arşivi Uçan Melekler
Uçan Melekler

Orjinal Adı: Uçan Melekler

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Fırat Gürsoy

Film Türü: Müzikal

Senarist: Fırat Gürsoy
Müzik: Orkun Tunç ve Taner Yurdunkulu
Dans Kareografı: Irving Ressurrection
Grafiti ve Airbrush Çizimleri: Gölge
Oyuncular: Aydan Uysal, Serdar Güder, Okan Aydoğan, Melis Evirgen, Süleyman Bölek, Mihriban Taşdöğen, Serap Çetintürk, Michael Yiğit, Yavuz Topuz, Deniz Kidır, Aytaç Arman, İpek Tenolcay, Gözde Sinem Öztürk, Taylan Güner, Çelik Bilge, Mine Bıçakçı, Yekta Öncel, Asuman Şener ve Ali Yaylı.

Fragman Adresi: http://ucanmelekler.com/fragman/

Orjinal Sitesi: http://ucanmelekler.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 26 Kasım 2010

Çocukluğunda ailesini kaza sonucu kaybedip yalnız başına sokaklarda yaşam mücadelesi veren Melek’in öyküsüdür. Melek (Aydan Uysal) bebek yaşta ailesi ile Antalya’ya tatile giderken büyük bir kaza geçirir ve tek kurtulan olur. Hayatında sürekli inişler ve çıkışlar yaşayan Melek’in tek destekçisi dostu Koray’dır.. Koray (Okan Aydoğan) da durumu iyi olmayan bir sokak çocuğudur. Tek ortak noktaları çok iyi dans etmeleri ve bunu profesyonelce her geçen gün geliştirmeleridir.

Melek genç ve güzel bir kız olmuştur. Dostu Koray ile çok mutlu bir hayat geçirirken aldığı bir haber onu İstanbul’a doğru yola çıkarır. Babası tarafından bir daire bırakılmıştır. Bir çok geceler İstanbul’u hayalinde gören ve düşleyen Melek şimdi bu karmaşık iç içe geçmiş şehrin tam ortasındadır. Burada yeni dansçı arkadaşlarla tanışır. (Serdar Güder, Melis Evirgen, Süleyman Bölek, Mihriban Taşdöğen, Serap Çetintürk,Yavuz Topuz, Deniz Kidır).

Uçan Melekler adında çok güzel bir dans grubu kurarlar. Büyük bir dans yarışması organizasyonunun finaline kalırlar. Şimdi tek düşündükleri ve çabaları bu yarışmayı kazanabilmektir. Çünkü rakipleri çok ama çok kuvvetlidir. Bir genç kızın dansı ile varolma çabasını dile getirmeye çalışan R & B Hip Hop ve Break Dance üzerine müzikal bir dramadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT