Van Gölü Canavarı

Sinema Film Arşivi Van Gölü Canavarı
Van Gölü Canavarı

Orjinal Adı: Van Gölü Canavarı

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Mehmet Bükülmez

Film Türü: Komedi

Senaryo: Çetin Yeltekin, Mustafa Çetin, Hüseyin Kırca.
Görüntü Yönetmeni:< /strong> Hasan Özhan Sarı.Müzik:< /strong> İlhan Harmancı, Haydar Tanrıverdi.
Oyuncular: Selahattin Taşdöğen, Ceylan Yılmaz, Naci Taşdöğen, Nazif Çetin, Murat Ergün, Mesut Irk, Çetin Yeltekin, Kübra Yılmaz, İbrahim Kumral, Canan Halifeoğlu, Emre Dağ, Tibet Sökmenoğlu, Hüsamettin Ergül, Yelda Kaya.
Dağıtım:< /strong> Özen Film.

Fragman Adresi: http://www.youtube.com/watch?v=lgy5pwqDKqM&feature=youtu.be

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Van Gölü Canavarı
Vizyon Tarihi: 30 Kasım 2012

23 Ekim 2011’de yaşanan depremin ardından ailesini kaybetmiş olan Behçet, çocukluk arkadaşı olan Kamuran ve Nazif’i de yanına alarak İstanbul’a gitmeye karar verir. Kamuran ve Nazif de işsiz olduklarından dolayı bu teklife sıcak bakar ve yola koyulurlar.

Otobüs de Behçet, ailesinin öldüğü inşaat yığınını görünce dayanamaz ve eşini, çocuğunu, şehrini bırakıp da gidemez. Otobüsten inerler ve Van gölü sahiline gelirler. Üç kafadar kara kara düşünürken Kamuran’ın aklına süper bir fikir gelir. “Van gölünde canavar ya gerçekten varsa?” derler ve göl sahilinde bir çay ocağı açmaya karar verirler.

Şehre canavarın olduğu yalanını ise dedikoducu Halil yayar. Tüm şehir, sahile canavarı görmek için akın ederken, üç kafadarın işleri yoluna girer. Her gün gelen giden müşterilerin sayısı artar.

Şehirde kahve işleten Mustafa bu habere inanmaz, fakat Mustafa’nın kızı Seda bu canavar olayını haber yapar ve böylelikle tüm basın Van gölüne akın eder. Şehir halkını sahile gitmekten kurtaramayan muhtar ise yapacak bir şeyinin olmadığını ilgili makamlara ilettikten sonra kendinden yaşça çok küçük olan karısı Canan’ı alır ve o da Canavar Cafe çay ocağına gider. Basının ilgisinden rahatsız olan yetkililer ve ahaliler, gençlerin canavar sevgisinden yola çıkarak gerçek canavarın aslında deprem canavarı olduğunun farkına vararak bu üç kafadarın yalanına göz yumarlar…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT