Titanların Öfkesi

Sinema Film Arşivi Titanların Öfkesi
Titanların Öfkesi

Orjinal Adı: Wrath Of The Titans

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Jonathan Liebesman

Film Türü: Fantastik

Senaryo: Greg Berlanti, Steven Knight
Görüntü Yönetmeni: Ben Davis
Oyuncular: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Edgar Ramírez, Rosamund Pike, Bill Nighy, Toby Kebbell, Danny Huston, Matt Milne, Lily James
Dağıtım: Warner Bros

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/wb/wrathofthetitans/

Orjinal Sitesi: http://wrathofthetitans.warnerbros.com/index.html

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 30 Mart 2012

Korkunç Kraken’in kahramanca üstesinden geldikten on yıl sonra Zeus’un (Neeson), yarı tanrı oğlu Perseus (Worthington), on yaşındaki oğlu Helius ile birlikte, bir kasaba balıkçısı olarak, daha sakin bir hayat yaşamak istemektedir.

Bu arada, tanrılar ve Titanlar arasında üstünlük mücadelesi başlar. Tanrılar, insanların sadakatsizliği yüzünden tutsak Titanlar ve vahşi liderleri Kronos üstündeki kontrollerini kaybetmektedirler. - Kronos, üzün süredir egemen olan Tanrılar Zeus, Hades (Fiennes) ve Poseidon (Danny Huston) kardeşlerin babasıdır.- Üçlü hükümdarlık uzun zaman once babalarını tahtan indirmiş ve Tartarus’un gizemli boşluklarında yer alan bir mağaranın derinlerindeki zidanda çürümeye terk etmiştir.

Hades ve Zeus’ın tanrı oğlu Ares (Edgar Ramirez) sözlerinden dönüp, Zeus’u yakalamak için Kronos’la anlaşma yapınca, Perseus daha fazla kayıtsız kalamaz. Zeus’un kalan güçleri de çekilince Titanlar daha da güçlenir ve dünya cehenneme döner.

Savaşçı Kraliçe Andromeda (Rosemund Pike), Poseidon’un yarı tanrı oğlu Argenor (Toby Kebbell) ve tahttan düşürülmüş tanrı Hephaestus’un (Bill Nighy) yardımlarıyla Perseus, Zeus’u kurtarmak, Titanları devirmek ve insanlığı kurtarmak için yeraltı dünyasında arayışa başlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT