Sen, Ben ve Dupree

Sinema Film Arşivi Sen, Ben ve Dupree
Sen, Ben ve Dupree

Orjinal Adı: You, Me and Dupree

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Anthony Russo, Joe Russo

Film Türü: Komedi

Senaryo: Mike Le Sieur
Görüntü Yönetmeni: Charles Minsky
Müzik: Rolfe Kent
Oyuncular: Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Michael Douglas, Seth Rogen, Bill Hader
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UIP Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/universal/youmeanddupree/

Orjinal Sitesi: http://www.youmeanddupree.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 6 Ekim 2006

Gerçeği saklamayalım. Kim olursak olalım, çok sevdiğimiz evimize misafir olarak gelip de bir türlü gitmek bilmeyen; üstelik bırakın gitmeyi, evimize adeta kamp kurarak kendi borusunu öttürmeye başlayan tembel arkadaşlarımız olmadı mı?

Aslında hepimiz Dupree’leri iyi tanırız. İyi kalpli birer sırdaştırlar. Söyledikleri sözlerle hayatlarımıza bir tutam bilgelik katmaları önce hoşumuza gider. Ancak misafirlikleri bir türlü bitmek bilmez. Dışarıda insanlar gündelik hayatın yükü altında ezilirken onlar evimizin en rahat koltuğuna yayılıp kanal kanal gezerek sörf yapmaya doyamazlar.

“Sen, Ben ve Dupree”de bu çileyi çekmek zorunda kalan Carl ve Molly çiftinin öyküsü anlatılır. Henüz yeni evli olan ve kendileri için mükemmel bir dünya kuran Carl – Molly çiftinin dünyasına hiç beklenmedik bir anda Dupree girer. Şair ruhlu tembel bir adam olan Dupree, geçici olarak misafir olduğu evden gidecek gibi değildir. Carl ve Molly’nin Hawaii’deki nikahında Carl’ın sağdıçlığını yapmak için bir haftalığına oraya gittiği için patronu tarafından kovulmuştur. Artık işsiz ve arabasız olan, üstelik çok sevdiği evinden de tahliye edilen Dupree’nin kendisini toplamak için sadece birkaç güne ihtiyacı vardır. Carl-Molly çiftinden kendisini misafir etmelerini rica eder. Peki, ya bu misafirlik bir ay, hatta daha uzun sürerse…

Yeni evli arkadaşlarının evine adeta kamp kurup onları çılgına çeviren iyiniyetli ve sevimli Dupree’nin öyküsünü anlatan “Sen, Ben ve Dupree”nin (You, Me and Dupree) başrollerinde günümüzün en gözde komedi yıldızları kamera karşısına geçtiler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT