14 Şubat’ta Shot Aşkıyla Eğlenmek İsteyenler

14 Şubat’ta Shot Aşkıyla Eğlenmek İsteyenler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 14 Şubat’ta Shot Aşkıyla Eğlenmek İsteyenler

Gece hayatının nev’i şahsına münhasır ismi Tektekçi, aşkını shot’ların cazibesi ve sıradışı bir eğlence ile kutlamak isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 5, 2014

Gece hayatının nev’i şahsına münhasır ismi Tektekçi, aşkını shot’ların cazibesi ve sıradışı bir eğlence ile kutlamak isteyenleri bekliyor. Sunduğu, 150’yi aşkın kokteyl shot tarifiyle eğlencenin çizgisini değiştiren Tektekçi, Beyoğlu, Bebek ve Ankara’da, aşkın coşkusunu taşıyan, karnaval havasında bir Sevgililer Günü yaşatıyor.

Yüzlerce kokteyl shot tarifi, farklı sunumları ve sürekli yenilik arayışıyla eğlencenin çizgisini değiştiren Tektekçi, Sevgililer Günü’nde aşıklara unutulmaz bir gece yaşatıyor. Rengarenk shot’ları, enerjik playlist’i ve sürprizleriyle 14 Şubat coşkusuna imzasını atıyor. Bebek, Ankara ve Beyoğlu’ndaki Tektekçi’ler, shot aşkıyla eğlenmek isteyenleri bekliyor.

Eğlence denince akla gelen ilk isimlerden Tektekçi, kokteyl laboratuvarında özenle hazırladığı alternatifler, kıpır kıpır müzikler, farklı sunumlar ve benzersiz konseptiyle 14 Şubat’ta da unutulmayacak anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bilgi için: info@tektekci.com.tr / 0533 774 74 60

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT