3. Kanyon Şarap Tadım Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 3. Kanyon Şarap Tadım Günleri

3. Kanyon Şarap Tadım Günleri’ 16-17-18 Aralık tarihlerinde şarapseverlerle buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2011

16.11.2011

Şarap sektörünü bir araya getiren en önemli etkinliklerin başında gelen ve yaşadığımız acı günler sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen ’3. Kanyon Şarap Tadım Günleri’ 16-17-18 Aralık tarihlerinde şarapseverlerle buluşacak. Geleneksel hale gelen ve herkesin merakla beklediği bu etkinlikte şarap üreticileri ile şarapseverler 2011 bağbozumu sonrasında ilk kez biraraya gelmiş olacaklar.

16-18 Aralık tarihleri arasında Kanyon’da gerçekleştirilecek olan 3.Kanyon Şarap Tadım Günleri süresince yapılacak şarap etkinlikleri kapsamında ziyaretçiler, Türkiye’nin önde gelen şarap üreticileri tarafından kurulan tadım standlarında birbirinden lezzetli şarapları, üç gün boyunca 16:00- 20:00 saatleri arasında tatma fırsatı yakalayabilecekler. 3.Kanyon Şarap Tadım Günleri’ne katılacak üreticiler, 100’ün üzerinde ürünü şarapseverlerle buluşturacaklar.

Etkinlik kapsamında Kanyon Bistrot Coco’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan ’Şarap Seminer ve Sohbetleri’nde; yemek ve şarap uyumunun temel kuralları, İtalyan şarapları ve şarapçılığı, yıllandırılabilen ve genç içilmesi gereken şarapların özellikleri, şarapta denge, uzunluk, yuvarlaklık nedir, sommelier, winemaker, önolog kimdir, önoloji nedir gibi konulara yer verilecek.

Ayrıca meşhur ’Ne yerseniz O’sunuz ya da Ne iseniz O’nu yersiniz’ sözlerinden yola çıkarak yiyecekler ve içeceklerle özel bağlarımızı nasıl oluşturduğumuzu ve bunun farkına vararak nasıl daha fazla keyfini çıkaracağımızı sağlıklı beslenme ve performans koçu Nezahat Elden, ”Şarapla Sohbet-Aromalar” konulu sunumunda şarapseverlerle paylaşacak.

web: www.kanyonsaraptadimgunleri.com
Facebook: www.facebook.com/Kanyonsaraptadimgunleri
Twitter: http://twitter.com/#!/KanyondaEkimde

Adres: Kanyon AVM, Büyükdere Cad. Levent İstanbul Afiş görseli için : http://www.kanyonsaraptadimgunleri.com/index.html

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT