Akıllardan Çıkmayacak, Bir Yılbaşı Gecesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Akıllardan Çıkmayacak, Bir Yılbaşı Gecesi

Big Plate’in yenilenen terası da yılbaşı geceniz için özel bir atmosfer oluşturacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2012

Yeni yıla lezzet, müzik ve dans şöleniyle girmek isteyenler Big Plate’te buluşuyor.

Big Plate’te yılbaşı eğlencesi, unutulmaz bir şölene dönüşüyor. 31 Aralık gecesi Big Plate’te olanlar, enfes lezzetler, eşsiz bir müzik ziyafeti, danslar ve sürprizlerle yeni yıla benzersiz bir coşkuyla girecekler. DJ Erdinç Erdoğdu, vokalde Mine, perküsyonda Monika Bulanda, elektro kemanda ise Melisa Uzunarslan’ın yer alacağı bu özel partide misafirler müziğe ve lezzete doyacaklar.

Big Plate, yeni yıla yıl boyu unutulmayacak bir partiyle giriş yapmak isteyenler için özel bir program hazırladı. Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler sunan Big Plate’in yılbaşına özel olarak hazırladığı menüsünden lezzetleri tadacağınız, müzik ve dans eşliğinde yeni yılı karşılayacağınız bu özel partiyi kaçırmayın.

Big Plate’in 31 Aralık gecesi için oluşturduğu yılbaşı programında DJ Erdinç Erdoğdu, vokalde Mine, perküsyonda Monika Bulanda, elektro kemanda ise Melisa Uzunarslan misafirlere unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatacaklar. Dansçıların ve gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz ikramların eşlik edeceği bu özel program, yeni yıla büyük bir enerji ve coşkuyla girmenize yardımcı olacak.

Big Plate’in yenilenen terası da yılbaşı geceniz için özel bir atmosfer oluşturacak. Yeni sezona özel menüsü ile enfes lezzetler sunan Big Plate’te, arzu eden misafirler gecenin sonunda şoför eşliğinde kendi arabalarıyla evlerine bırakılabilecekler.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT