Anneler Günü Le Pain Quotidien’de Başlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günü Le Pain Quotidien’de Başlar

Üstelik Anneler Günü’ne keyifli bir pazar kahvaltısıyla başlamak isteyenlere, Le Pain Quotidien’in çok özel sürprizleri de var.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 26, 2013

Le Pain Quotidien, Anneler Günü’ne annesiyle birlikte mükemmel bir başlangıç yapmak isteyen herkesi, organik ekmeklerin, lezzetli reçellerin, özel peynirlerin eşlik ettiği zengin kahvaltısına davet ediyor.

Özenle hazırlanmış organik ekmekleri, sunduğu taze ve birbirinden lezzetli ürünleriyle kahvaltıyı keyfe dönüştüren Le Pain Quotidien, Anneler Günü’ne lezzet dolu bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Anneler Günü’nü kutlamaya kahvaltıyla başlamak isteyenler, Kanyon, İstinye Park, Akbatı ve Buyaka Alışveriş Merkezleri ile Kemerburgaz ve Suadiye’de bulunan Le Pain Quotidien mağazalarında buluşuyor.

Anneler Günü’ne lezzetli bir başlangıç

Üzümlü, zeytinli, susamlı ve ay çekirdekli çeşitlerin yanı sıra tam buğdaylı tahıldan üretilen taze organik ekmeklerin eşlik ettiği kahvaltı tabağında, peynir ve jambon çeşitleri, taze meyve salatası, organik reçeller ve Le Pain Quotidien’in klasiklerinden olan sürülebilir çikolatalar da bulunuyor.

Üstelik Anneler Günü’ne keyifli bir pazar kahvaltısıyla başlamak isteyenlere, Le Pain Quotidien’in çok özel sürprizleri de var.

Dünyada 18 farklı ülkede, 125 mağazasıyla faaliyet gösteren Le Pain Quoditien’in sunduğu organik ekmekleri ve reçellerini satın alarak, bu lezzetin keyfini evinizde de sürmeye devam edebilirsiniz.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT