Annenize İstanbul’u Hediye Edin TAPASUMA

Annenize İstanbul’u Hediye Edin TAPASUMA

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenize İstanbul’u Hediye Edin TAPASUMA

Çengelköy’de, İstanbul’un en güzel panoramasına sahip restoranlarından TAPASUMA, Anneler Günü’nde özel bir menü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2014

Çengelköy’de, İstanbul’un en güzel panoramasına sahip restoranlarından TAPASUMA, Anneler Günü’nde özel bir menü hazırladı. Havaların ısınmasıyla birlikte bahçenin de hizmete açıldığı mekanda eşsiz boğaz manzarası ve lezzetli yemekler annenizde terapi etkisi yaratacak. Üstelik annenizi TAPASUMA’nın kendine özel teknesi ile Avrupa yakasından alıp, Çengelköy’e ulaştırarak küçük bir Boğaz turu da yaptırabilirsiniz. En özel hediye alternatifleri arasında tercih edilebilecek TAPASUMA’daki Anneler Günü menüsünü Şef Gökay Çakıroğlu hazırladı.

Öğlen ya da akşam yemeğinde tercih edebileceğiniz bu menüdeki başlangıç yemeğine güne özel tadımlık “Anne Elinden İkramlık” ile başlanacak. Ardından mango şurubu eşliğinde güneşte kurutulmuş meyveler, enginarla bezenmiş macun üzerinde deniztarağı tava, levrek tartar, somon poşhe ile “Balık Üçlemesi” sunulacak. Beş çeşit peynirli, ay köşü mantarı sote ve limon çiçeği sosuyla servis edilen “Üç Renkli Ev Yapımı Tortellini” yi yine ev yapımı “Çilek Sorbe” takip edecek. Annenizin damağını rahatlatan bu minik molanın ardından ana yemek olarak fırında ağır ateşte pişirilmiş buğday lapası ve mevsim sebzeleri şöleniyle “Dana Kaburga” ya da körpe ıspanak sotesi, greyfurt sosuyla servis edilen “Deniz Levreği”ni tercih edilebilirsiniz. Tatlı olarak ise ahududulu Cheese Cake ile bu özel zamanları tamamlayabilirsiniz. TAPASUMA’da bu özel Anneler Günü menüsü 110 TL+ yüzde 10 servis ücreti ile sunuluyor. Rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

www.tapasuma.com

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT