Antik Hotel’de `Vişne-Semizotu` Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Antik Hotel’de `Vişne-Semizotu` Günleri

Vişneli Semizotu salatası, Vişneli üç renk peynir topları, Semizotu yatağında vişne soslu dana steak gibi ‘Vişne&Semizotu’nun bir arada olduğu lezzetleri tatmaya hazır mısınız?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 28, 2011

28.06.2011

Vişneli Semizotu salatası, Vişneli üç renk peynir topları, Semizotu yatağında vişne soslu dana steak, vişneli semizotu eşliğinde somon ızgara, vişneli gazpaçiyo, vişneli parfe gibi ‘Vişne&Semizotu’nun bir arada olduğu lezzetleri tatmaya hazır mısınız?

Antik Hotel’de, Temmuz ayı boyunca düzenlenecek olan ‘Vişne&Semizotu Günleri’nde, vişne ve semizotu ile yapılacak çok özel eşsiz lezzetler sizleri bekliyor.

Antik Hotel’in, Marmara Denizi manzaralı Marmarion Restaurant’ında; modern Türk mutfağı esintilerinde füzyon mutfağı sunulmaktadır.

Terası ve kapalı bölümü bulunan Marmarion Restaurant’ta, Temmuz ayı boyunca, ‘Vişne&Semizotu Günleri’ne davetlisiniz. ‘Vişne&Semizotu Günleri’ menüsü kişi başı 25 TL’den başlayan fiyatlar.

Bilindiği üzere semizotu; balıktan sonra omega üç besin değeri olan en yüksek sebzedir. Vişne ise, özellikle yaz aylarında diyabet hastaları için bulunmaz bir besin kaynağıdır. Antik Hotel, sağlıklı ve yararlı menüleri, eşsiz lezzetler eşliğinde misafirlerine sunmaktadır.

Adres: Ordu Caddesi Sekbanbaşı Sokak, No:10 Beyazıt - İstanbul
Telefon: 0212 638 58 58
Web: www.antikhotel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT