Antonio Ricci... Arnavutköy’ün İtalyanı !

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Antonio Ricci... Arnavutköy’ün İtalyanı !

Antonio Ricci, İtalya’dan getirilen pizza fırınında meşe odunu ile pişen incecik hamurlu, bol malzemeli pizza çeşitleri önce gözünüze sonra da damaklarınızda zevk veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2007

14.03.2007

Boğazın en güzel yerlerinden biri olan Arnavutköy’de açılan Antonio Ricci ismini klasik bir İtalyan filmi olan “ Bisiklet Hırsızları”nın başkarakterinden alıyor. Bu özel filmde pes etmemek, hayata umutla bakmak, yola devam etmek anlatılıyor.

Antonio Ricci, İtalya’dan getirilen pizza fırınında meşe odunu ile pişen incecik hamurlu, bol malzemeli pizza çeşitleri önce gözünüze sonra da damaklarınızda zevk veriyor. Makarnaların soslar ile birleşmesi çok başarılı, deniz mahsulleri ile yapılan risotto, et yemekleri ve tatlıları gerçekten denemeye değer. Birde Antonio Ricci kilosuna ve sağlığına önem veren misafirleri için kepekli pizza hamurunda vejetaryen pizza hazırlıyor. Geniş salata mönüsü ile de öğle saatleri için ideal.

Dekorasyon çok keyifli olmuş farklı bulacaksınız. Tavana monte edilmiş bir bisiklet, doğal hali ile bırakılan duvarlara asılmış aynalar, her sandalyenin ayrı motifi ve rahatlığı ön planda tutan koltuğu ile Emre Özgüder imzalı. Müzik hiç yormuyor insanı ama farkını hissettiriyor.

Kısacası kahvaltıya, kahve içip sohbet etmeye, öğle yemeğine, akşam romantizm yaşamaya, barda özel karışımlı kokteyller içmeye gidebileceğiniz çok tatlı küçük bir İtalyan “Antonio Ricci”. Arnavutköy’ün İtalyanı !

Arnavutköy Caddesi No: 66 /A Arnavutköy Beşiktaş İstanbul
0212 263 76 42-43
www.antonioriccipizzeria.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT