Artık Kilom Var Sendromuna Son Verebilirsiniz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Artık Kilom Var Sendromuna Son Verebilirsiniz

Pizza Hut’ın tüm pizzaları, orta boy hamur büyüklüğünde olan Tam Buğday hamur çeşidiyle hazırlanabiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 23, 2012

Pizza Hut’tan besleyici ve lezzetli yepyeni bir hamur çeşidi: Tam Buğday

Pizza Hut, pizza tutkunları için yepyeni ve çok lezzetli bir hamur çeşidini daha menüsüne ekledi. Tam buğday unundan hazırlanan bu hamur, pizzalarda farklı bir lezzet deneyimi oluşturuyor. Pizza Hut’ın Tam Buğday adını taşıyan yeni hamuruyla hazırlanan klasik pizza ve İtalyan pizza çeşitlerinin her biri yalnızca 9,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Pan, Thin’n Crispy, Tuscani adını taşıyan hamur çeşitleriyle pizza tutkunlarına farklı lezzet deneyimleri yaşatan Pizza Hut, şimdi de tam buğday unundan hazırlanan Tam Buğday hamur çeşidini sunuyor. Sağlığa birçok yararı bulunan ve besleyici olan tam buğday unundan hazırlanan bu hamur çeşidi lezzetiyle de pizza tutkunlarının kalbini çalacak.

Pizza Hut’ın tüm pizzaları, orta boy hamur büyüklüğünde olan Tam Buğday hamur çeşidiyle hazırlanabiliyor. Üstelik Tam Buğday hamuru ile hazırlanan klasik pizza çeşitlerinin her birinin restoran fiyatı 9,90 TL, evlere servis fiyatı ise 11,90 TL.

Tam Buğday hamuruyla hazırlanacak pizzanızın çeşidini seçin, siparişinizi verin ve Pizza Hut’ın rahat atmosferinde bu lezzetli deneyimin tadını çıkarın. Bu lezzeti evinizin sofrasında tercih etmek isterseniz tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT