Aşkınızı Sevgilinize Yegane Bir Yemekle Anlatın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkınızı Sevgilinize Yegane Bir Yemekle Anlatın

Anadolu Yakası’nın “Yegane” mekanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik aşıklara ev sahipliği yapmaya hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2013

Anadolu Yakası’nın vazgeçilmez balık restaurantı haline gelen Yegane, neredeyse tüm Marmara’nın ayaklarınızın altına serildiği muhteşem manzaralı terasta sevgilinizle unutulmaz ve romantik bir yemek için en doğru adres olacak… Eğer biz eğlenceli bir çiftiz derseniz de sizi alt kattaki Yegane Meyhane’ye bekler...

Anadolu Yakası’nın “Yegane” mekanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik aşıklara ev sahipliği yapmaya hazır. 14 Şubat Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi olan baş başa romantik bir yemek için bu seneki adresiniz belli. Şık dekorasyonu ve farklı atmosferiyle Yegane, mönüsünde sunduğu meze çeşitleri, kabuklu arabası ve balık iskender, balık kebabı gibi kendine has reçetelerle hazırlanmış yemeklerini romantik çiftlerin beğenisine sunuyor. Size de bu lezzetleri sevgilinizle beraber Yegane’nin sizin için hazırladığı romantik sofralarda tatmak kalıyor.

Farklı mönüleriyle dikkatleri üzerine çeken Yegane, özellikle Anadolu Yakası için vazgeçilemeyen meyhaneler listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Çünkü kış bahçesine çevrilen terasın alt katında eski meyhane kültürünü özleyenlere canlı müzik ile lezzeti bir arada sunan Yegane Meyhane bulunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir farklılık yaparak siz de eski meyhane konseptine sahip eşsiz canlı müzikleri ile Yegane Meyhane’de, bol muhabbetin, lezzetin ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

110 kişilik oturma kapasiteli teras katındaki balık restoranı ve 130 kişilik oturma kapasiteli canlı müzikli eski meyhane olan alt katı ile iki farklı konseptten oluşan mekanın kapıları eğlenceye, lezzete ve keyfine düşkün herkese açık! Yegane, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için sizleri bekliyor.

Adres: Suadiye Mahallesi Kazımözalp Sokak Yalman Center 60/C Kat : 2 Şaşkınbakkal/Kadıköy
Telefon: 0216 360 60 18
E-mail: info@yeganemeyhane.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT