Aşure Haftanız Faruk Güllüoğlu ile Bereketli ve Tatlı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşure Haftanız Faruk Güllüoğlu ile Bereketli ve Tatlı

Aşure haftasının tadını doyasıya yaşamak için ağzınızın tadı sofranızın bereketi için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğramayı unutmayın..

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kasım 22, 2012

Faruk Güllüoğlu ile Ağzınız Tatlı Sofranız Bereketli Olsun..

Bereketin Tatlısı olarak bilinen Türk mutfağının en eski ve geleneksel mirası Aşure.. 1871 yılından günümüze aynı kalite ve özenle hizmet veren baklavacı Faruk Güllüoğlu, bu özel aşure haftasına sahip çıkarak herkesin damağında tat bırakacak bir kampanya ile kutluyor..

141 yıldır Türk gelenek ve göreneklerini unutmayarak kültürümüze has ürünleri günümüze taşıyan Faruk Güllüoğlu , aşure haftasında müşterilerini bu miras tatlıdan mahrum bırakmayarak 4.50 TL kampanya fiyatıyla satışa sunuyor. Aşure haftası boyunca devam edecek kampanya ile sevdiklerinizle beraber sofranızı bereketlendirebilir, uygun fiyatı sayesinde daha çok kişiyle paylaşabilirsiniz.

Geleneksel baklavacı konseptiyle eşsiz lezzetleriyle damakları feth eden Faruk Güllüoğlu, müşterilerine yeni tatlar sunmaya devam ederken bir yandan da Türk gelenek ve göreneklerini koruyarak bir sonraki nesillere aktarmayı kendine amaç ediniyor. Bunlardan biri olan aşure haftasının tadını doyasıya yaşamak için ağzınızın tadı sofranızın bereketi için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğramayı unutmayın..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

tarifi nasıldır?.....
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT