Auf’tan Sevgililer Günü’ne Özel!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Auf’tan Sevgililer Günü’ne Özel!

Nupera binasında bulunan ve ismi Almanca üstte/üstünde anlamına gelen AUF, 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

AUF, büyük aşkları ve büyük lezzetleri paylaşanlara özel bir menü sunuyor…

Nupera binasında bulunan ve ismi Almanca üstte/üstünde anlamına gelen AUF, 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı.

Rustik adı verilen doğal yemeklerin kendi lezzetini öne çıkaran, kendi yemeğini kendin yarat konsepti ile kısa sürede adından söz ettiren Auf, Sevgililer Günü’nde de iddialı!

Samimi ve küçük bir ortamda büyük lezzetler sunan AUF’un Sevgililer Günü menüsü; geceye dair ipuçları veren “Lavantalı Prosecco” ile başlıyor, ekşi maya baguette ekmeğinde “Armut – Keçi” ikilisi, “Hoşgeldin Çorbası”, en gözde Fransız peynirlerinden Camambert ile eşleşen Vişne (“Camambert – Vişne”) ile devam ediyor... Ana yemek olarak ister fırınlanmış kök sebzeler ile “Izgara Antrikot”, ister rezene ve yeşil elma salatası ile “Kağıtta Portakallı Levrek”.... “Kuşkonmazlı Risotto” ile tamamlanan eşsiz lezzet şöleni, AUF’un nefis ev yapımı “Brownie Valentine Cupcake”i ile doruklara çıkıyor.

Dünyaca ünlü seçkin şarapların eşlik ettiği AUF’un Sevgililer Günü menüsü ile büyük aşkınızı paylaşıp, geceye her zamanki Nupera eğlencesi ile devam edebilirsiniz…

Adres: Meşrutiyet Caddesi No. 67 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 245 60 70 / 0212 245 60 90
Web: www.nupera.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT