Baba Olmak Özeldir

Vanilyanın kokusunu buram buram duymak isteyenleri Özsüt’te “Kup Vanilya” karşılıyor. Kup Vanilya; süper vanilyalı dondurmayla mevsim meyvelerinin birleşmesinden elde ediliyor. Üstelik bu özel lezzete vanilya sos da eşlik ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 13, 2012

12.06.2012

Sahip olduğunuz en özel insan olan babanıza, 19 Haziran günü lezzet dolu saatler yaşatmak için Özsüt’ün kupları sizleri bekliyor. Taze meyveler, antepfıstığı, bal, badem, çikolata sos, ceviz, fındık gibi içeriklerle zenginleştirilen çeşit çeşit kuplar, “ağız tadıyla” geçireceğiniz bir Babalar Günü’nü yaşatacak.

Yazın gelişiyle birlikte Özsüt’ün kupları, sıcak havalara çare oluyor. Tam da bu mevsime denk gelen 19 Haziran Babalar Günü ise Özsüt’ün bu sıra dışı lezzetleriyle daha da tatlanıyor. Bu özel günde babanızla Özsüt’e gittiğinizde mutlaka zevkinize göre bir çeşit bulacaksınız. Taze meyveli çeşitlerden, bol çikolatalılara; bal-badem lezzetinden, nanelilere kadar tam sekiz farklı lezzet babanızla geçireceğiniz özel anlara eşlik edecek.

Nane lezzetinden hoşlanan babalar için Özsüt’ün sunduğu seçenek; “Kup Menta”. Naneli ve çikolatalı dondurmadan oluşan kup; antepfıstığı ve çikolata sos ile zenginleştiriliyor. Bal-badem lezzetiyle gurme bir yolculuğa çıkmak isteyen babalara ise Özsüt, “Kup Balbadem”i öneriyor. Kaymaklı dondurma ile Özsüt’ün en leziz çeşitlerinden olan üzüm ve cevizli dondurmanın buluşmasıyla oluşan kupa; ceviz, kuru üzüm, bal, badem ve fındık ekleniyor.

Vanilyanın kokusunu buram buram duymak isteyenleri Özsüt’te “Kup Vanilya” karşılıyor. Kup Vanilya; süper vanilyalı dondurmayla mevsim meyvelerinin birleşmesinden elde ediliyor. Üstelik bu özel lezzete vanilya sos da eşlik ediyor.

Yazın gelişini müjdeleyen çilek dolu bir çeşit isteyen babalar için de “Kup Çilek” sunuluyor. Kup Çilek; çilekli ve kaymaklı dondurma, çilekli sos ve taze çilek parçaları ile bambaşka bir lezzet meydana getiriyor.

Yeni tatlara açık olanlar, tropik bir çeşidi de Özsüt’te deneyebiliyor. “Kup Akdeniz”, içeriğindeki mandarinli ve limettalı dondurma, kivi sos ve mevsim meyveleriyle tam bir yaz havası estiriyor.

Dondurmada meyve lezzetini seven babalar için bu özel günü tatlandıracak bir başka seçenek “Kup Muz”... Çikolatalı ve kaymaklı dondurma, muz ve çikolata sosu, muz dilimleri ve toz antepfıstığı Kup Muz’un içeriğini oluşturuyor.

Tercihi karamel olanların seçebileceği lezzet ise “Kup Karamel”. Bu özel kup; karamelli ve krokanlı dondurma, karamel sos, fındık, ceviz ve badem parçalarından oluşuyor. Klasik olandan vazgeçemeyen babalar için de Özsüt’ün bir sürprizi var. Çikolatalı ve kaymaklı dondurma, antepfıstığı ve çikolata sostan oluşan “Kup Sundae” babanıza tattırabileceğiniz Özsüt lezzetleri arasında yer alıyor.

Üstelik babanızla birlikte tadacağınız tüm kup çeşitlerine krem şanti ve kalp kornet eşlik ediyor.

19 Haziran Babalar Günü’nde ona ne kadar değerli olduğunu hissettirmek ve kısa bir molayla unutamayacağı lezzetler tattırmak için Özsüt mağazaları sizi ve ailenizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT