Babalar Günü’nde Brunch Ayrıcalığı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü’nde Brunch Ayrıcalığı

Babalar Günü’nde Boğaza Karşı açık havada brunch keyfi The Grand Tarabya’da yaşanacak. Üstelik hafta sonu boyunca babalara özel bakım ve masaj paketleri %25 indirimli.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 12, 2013

Babalar Günü’nde Boğaza Karşı açık havada brunch keyfi The Grand Tarabya’da yaşanacak. Üstelik hafta sonu boyunca babalara özel bakım ve masaj paketleri %25 indirimli.

The Grand Tarabya, 16 Haziran Pazar günü çok özel bir Babalar Günü geçirmek isteyenlerin en özel adresi olacak. Eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde Boğaz’ın en şık restoranlarından biri olan The Brasserie’nin terasında zengin brunchlı Babalar Günü’nde babanızla inanılmaz anılarla dolu bir gün geçireceksiniz. Üstelik İstanbul’un en büyük ve en yeni SPA’sı Therapia’da babanıza çok hoş bir sürpriz hazırlanmış. Tüm yıl çalışan ve yorulan babaları şımartmak için Therapia’da Babalar Günü dolayısıyla hafta sonu erkeklere %25 indirimli seçenekler uygulanıyor. Mini cilt bakımı artı anti stres masajına %25 indirim uygulanıyor. Ayrıca yine Türk Hamamı artı erkeklere özel mini cilt bakımı ve mini cilt bakımı artı anti stres masajında %25 indirim uygulanıyor. Sevgili babalar bir yılın stresini ve yorgunluğunu, mükemmel bir ortamda atabilsinler diye.

Tarabya’nın Muhteşem Koyunda Babalar Günü

Pazar günü canlı müzik eşliğinde babanızı ve sizi İstanbul’un en şık ve en zengin brunchı bekliyor. Lezzet şölenine kahvaltı bölümünden başlayabilir, damak tadınıza göre omlet, waffle ve pankek tercihinde bulunabilirsiniz. Sonrasında hemen yanı başınızda sizi nefis gözlemeler mantılar ve risottolar bekliyor olacak. Izgaralar bölümünde ise Adana kebaptan kuzu şişe ve bonfileden ızgaralara kadar şeflerin sizin için özenle hazırladığını lezzetlerle karşılaşacaksınız. Dilerseniz somon ve ton balığının tadına bakabilir ve 6 ayrı sıcak yiyecek ve çorba çeşidinde lezzet denemelerinizi zenginleştirebilirsiniz. Brunch Menüsü’nün meze ve zeytinyağlı bölümünde ise 17 ayrı çeşit sizi hazır bekliyor olacak.

Tatlılar bölümü ise dünya ve Türk mutfağının çeşitli lezzetlerini bir arada bulunduran tatlı büfesinde limonlu, çikolatalı, muzlu, portakallı kekler ve pudingler harika soslar eşliğinde buluşuyor. Osmanlı tatlılarından vazgeçmek istemiyorsanız baklava, kazandibi, cezerye, pestil, helva, lokum ve pişmaniye gibi geleneksel tatlar tam size göre.

Kişi başı 170 TL ödeyerek muhteşem bir brunch eşliğinde The Grand Tarabya’da harika bir Babalar Günü geçirebilirsiniz.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT