Babalarınızı Biz Misafir Edelim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalarınızı Biz Misafir Edelim

Elite World Istanbul Otel, 19 Haziran 2011 Babalar Günü’nde babalarına güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere bu anlamlı gün için çok özel program hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 14, 2011

14.06.2011

“Babalar Günü Özel Yemeğine” babanızla birlikte gelin babanızı biz ağırlayalım.

Elite World Istanbul Otel, 19 Haziran 2011 Babalar Günü’nde babalarına güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere bu anlamlı gün için çok özel program hazırladı.

"Babalar Günü Yemeği ”ne sizin eşliğinizde gelen babalar otelin misafiri olurken, yemeğe ücret ödemeyecekler ve “Fit Life Spa & Health Center"dan 31 Ağustos 2011 tarihine kadar kullanılmak üzere bir günlük kullanım paketi ( hamam, fitness center, sauna, havuz) hediye kazanacaklar.

12.00 - 16.00 saatleri arasında The Brasserie Restaurant’ta gerçekleşecek ve Executive Şef Aydın Gül tarafından hazırlanan” Babalar Günü Özel Yemeğinde başlangıç olarak Caprese salatası mozzarella peyniri, domates, Akdeniz yeşillikleri ve fesleğen sos ile, ara yemek olarak Tortellini ‘ai funghi’ peynirli tortellini, porcini mantar, rokfor peyniri, sarmısak, krem sos ve Parmesan peyniri ile, ana yemek olarak Levrek balığı ve jumbo karides köri sos ile veya Izgara dana bonfile ıspanak püresi, baharatlı patates ve karabiber sos eşliğinde ve tatlı olarak Tiramisu servis edilecektir.

Babalar gününde, her türlü damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli ve alternatifli ikramlar babaların bu özel gününü daha da keyifli hale getirecektir. Limitsiz çay-kahvenin ikram edileceği yemek saatlerinde canlı piyano müziği eşliğinde tüm aile fertleri ile bir arada olup keyifli zaman geçirebilirsiniz.
“Babalar Günü Özel Yemeği” 65 TL dir.

Babanıza, İstanbul’un merkezi Taksim’de konforu, ihtişamı, zarifliği, teknolojiyi 5 yıldızlı bir hizmetle birlikte sunan ayrıcalıklı bir dünyada keyifli saatler yaşatabilirsiniz. Elite World İstanbul Otel, babanıza sürprizlerle dolu farklı bir gün yaşatmayı düşünenleri, “Babalar Günü Özel Yemeğine ” bekliyor.

Bilgi ve Rezervasyon için: 0212 313 83 32 -33
Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim, İstanbul
Web: www.eliteworldhotel.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT