Bahara Merhaba Diyen Lezzetler

Bahara Merhaba Diyen Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bahara Merhaba Diyen Lezzetler

Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’nun Baristaları bahar sohbetlerinizi tatlandıracak özel lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 14, 2014

Caffè Nero’dan bahar sohbetlerinizi renklendirecek tatlar

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’nun Baristaları bahar sohbetlerinizi tatlandıracak özel lezzetler sunuyor. İstediğiniz süt çeşidiyle yapılan Frappe Latteler size tazelik verecek. Bu bahar Baristalar her fincanda büyülü bir tat yaratarak gününüzü keyiflendirmeye devam edecek.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’nun Baristaları bu bahar en lezzetli içecekleri sunmak için sizi Caffè Nero’ya davet ediyor. Maestroların kahve aşkıyla, Baristaların el sanatını buluşturan birbirinden leziz Frappe Latte seçenekleri sizi hem canlandıracak, hem de keyiflendirecek.

Organik, laktoszuz, yağsız ve soya gibi istediğiniz süt çeşidiyle yapılan bir Frappe Latte ile tatlı bir akşamüstü molası verebilirsiniz. Bol sütlü tariflerde bile Caffè Nero’nun enfes kahvesinin tadını almanızı sağlayan double espressolu içecekler koyu sohbetlerinizin değişilmez lezzeti olacak.

Caffè Nero bu bahar da küçük molalarınızı mükemmel tatlarıyla renklendirecek. Caffè Nero’da mutlaka sohbetlerinizi neşelendirecek bir tat bulmanız mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT