Bayramda Şehirden Kaçamayanlara

Bayramda Şehirden Kaçamayanlara

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramda Şehirden Kaçamayanlara

Ramada İstanbul Asia Hotel, bir butik otelden beklenebilecek bütün sıcaklığı misafirlerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 13, 2015

“RAMADA İSTANBUL ASIA” Bayramda Şehirden Kaçamayanlara BAHÇELİ ODALARIYLA NEFES ALDIRIYOR

Uran Holding turizm grubu yatırımı olan Ramada İstanbul Asia Hotel; bahçeli odaları, wellness hizmetleri, usta aşçıları tarafından özenle hazırlanan menüsü ve hizmet kalitesi ile bayram boyunca misafirlerini bekliyor.

Şehrin merkezinde size özel bahçelerde tatil imkanı

Ramada İstanbul Asia Hotel, en yüksek standartlarda donatılmış 80 oda ve dâhilinde 10 bahçe odası ile konuklarına seçkin bir köşkte konaklama deneyimi sunuyor. 200 metrekarelik iç bahçeye sahip olan Ramada İstanbul Asia Hotel’de, Superior Mansion, Garden Mansion ve Garden Deluxe Mansion odalarının her biri konfor ve kaliteden ödün vermeden tasarlandı. Her bir oda sahip olduğu 15-35 metrekarelik teras bahçeleri ile konaklayanları kendi yazlık bahçelerinde gibi hissettiriyor.

Bayramda sağlıkla randevu için yeriniz hazır

Ramada İstanbul Asia; müşterilerine sağladığı wellness hizmetleri ile de sağlıklı yaşam adresiniz olmaya aday. Thai, Bali, Antistres, Aromaterapi ve Sultan Yegani masajlarından, yoğun kas gevşetici masajlara kadar birbirinden keyifli seçenekler sunan Ramada İstanbul Asia, hem zihninize hem de bedeninize saflık kazandıracak 60 dakikalık “Thai ve Bali” masajıyla tazeliğin cazibesini yaşatacak. Ramada İstanbul Asia, birbirinden özel aromalar ve yağlarla uygulan masajlar, özel cilt ve vücut bakım programları ile bayramda arınmaya ve yenilenmeye davet ediyor.

Avrupa ve Asya’nın birbirine bağlandığı merkezi bir konumda bulunan Ramada İstanbul Asia Hotel, bir butik otelden beklenebilecek bütün sıcaklığı misafirlerine sunuyor. Özenle hazırlanan zengin açık büfesi ve müşteri öncelikli hizmet politikasıyla misafirlerinin konforu için gerekli her detayı bünyesinde barındırıyor.

Boğaziçi Köprüsü, Marmaray, Capitol AVM ve Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi olma özelliğini taşıyan Akasya AVM’ ye yakın bir konumda yer alan Ramada İstanbul Asia Hotel, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı’nın tam ortasında yer alıyor.

Rezervasyon: 0216 474 98 00
Adres: Mahir İz Caddesi. No:32, 34662 Altunizade-Üsküdar
Rezervasyon: 0216 474 98 00
www.ramadaistanbulasia.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT