Bayramda Tatlıdan Mahrum Kalmayın, Fit Kalın

Bayramda Tatlıdan Mahrum Kalmayın, Fit Kalın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramda Tatlıdan Mahrum Kalmayın, Fit Kalın

Doygun Tam Buğday Unu ve Tam Çavdarlı Ekmek ile düşük kalorili, pratik ve leziz tatlılar…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 26, 2014

Bayramların vazgeçilmez ikramları olan tatlılar, bu Kurban Bayramı’nda da kuşkusuz her evin mutfağında başköşede yer alacak. Doygun Ekmek, bayramda tatlıdan mahrum kalmadan formunu ve sağlığını korumak isteyenler için de alternatif öneriler sunuyor. Doygun Tam Buğday Unu ve Doygun Tam Çavdarlı Yumuşak Ekmek ile hazırlayabileceğiniz lezzetli ve düşük kalorili tatlılarla hem kendinizi şımartabilir hem de sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

Elma ve tarçının leziz buluşması ile Doygun Ekmek Tatlısı…

Doygun Tam Çavdarlı Yumuşak Ekmek ve Doygun Tam Buğday Unu’nu süper ikili elma ve tarçınla buluşturarak ekmek tatlısı hazırlayabilirsiniz. Üstelik kan şekerinin dengelenmesine yardımcı olan elma ve tarçınla şenlenen Doygun Ekmek Tatlısı’nın bir porsiyonu sadece 275 Kcal. Tatlandırıcı ile hazırlanmış şerbete batırılan Doygun Tam Çavdarlı Yumuşak Ekmeklerin üzerine Doygun Tam Buğday unu, süt, yumurta, vanilya ve tatlandırıcı ile hazırlanan pudingi ve ardından pişirilmiş elma, tarçın, ceviz harcını sürerek bayram sofranızı basit ve farklı bir ekmek tatlısı ile süsleyebilirsiniz.

Karadutlu Sakızlı Muhallebi ile sofralar renklenecek

Rengiyle misafirlerinizin iştahını kabartacak ve akıllarından çıkmayacak fit bir lezzet peşindeyseniz Doygun Tam Buğday Unu ile hazırlayacağınız Karadutlu Sakızlı Muhallebi tam da aradığınız tarif olabilir. Doygun Tam Buğday Unu’nu ocakta hafifçe kavurduktan sonra yumurta, light süt ve tatlandırıcıyı karıştırarak kaynatıp damla sakızı ilave edeceğiniz bu muhallebiye, antioksidan özelliğe sahip karadutu ekleyerek harika bir renge bürünmesini sağlayabilir, üzerini kıyılmış badem ile süsleyerek şık bir sunumla ikram edebilirsiniz.

Eğlenceli tatlı Doygun Fun Kek…

Doygun Tam Buğday Unu ile hazırlayacağınız dondurmalı ve kırmızı meyveli Fun Kekler ile eğlenceli bir diyet tatlıya imza atabilirsiniz. Yumurta, light süt, kakao ve zeytinyağını Doygun Tam Buğday Unu’na ekleyip şeker yerine tahin ve pekmez kullanarak formunuza ve sağlığınıza dost bir kek hazırlayabilirsiniz. Çilek, yabanmersini, böğürtlen ve ahududu gibi kırmızı meyvelerle renklendireceğiniz bu keki dilerseniz parçalayıp dondurma ile zenginleştirerek misafirlerinize serin bir lezzet sunabilirsiniz.

Çikolatalı puding sadece 173 Kcal

Özellikle bayramın neşesi çocukların ve çikolata düşkünlerinin gönlünü fethedecek çikolatalı puding Doygun Tam Buğday Unu ile sadece 173 Kcal. Doygun Tam Buğday Unu, light süt, yumurta, kakao ve tatlandırıcıyı çırpıp ocakta kaynattıktan sonra tereyağı ve vanilyayı da ekleyip karıştırarak soğutulan pudingi, rondoda çekilmiş diyet bisküvi, çilek ya da farklı meyvelerle süsleyerek keyifli bir tatlı hazırlamak mümkün.

Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar’ın Doygun Ekmek’e özel olarak hazırladığı düşük kalorili, sağlıklı, leziz ve sıra dışı tariflere Doygun Ekmek’in mikro siteleri ekmeksizolmaz.com ve tambugday.com ile Facebook sayfasından ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT