Bayramların Mutluluk Kaynağı Seyidoğlu Çikolata

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramların Mutluluk Kaynağı Seyidoğlu Çikolata

Gelenekleri ve geleneksel tatları günümüze taşıyan Seyidoğlu, çocuklar kadar büyükler için de mutluluk kaynağı olan çikolata çeşitlerini şık ambalajlarında sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 25, 2011

25.08.2011

Çocukluğumuzun bayramlarından aklımızda kalan en tatlı hatıra, evde ya da misafirlikte doyasıya yediğimiz çeşit çeşit çikolatalardır… Gelenekleri ve geleneksel tatları günümüze taşıyan Seyidoğlu, çocuklar kadar büyükler için de mutluluk kaynağı olan çikolata çeşitlerini şık ambalajlarında sunuyor…

Akrabalık bağlarını güçlendirmek, eski dostlukları pekiştirmek için en güzel vesile olan bayramlarda sohbetler Seyidoğlu çikolata ile tatlanıyor. Eve gelen misafirlere ikram edilen ya da bayram ziyaretine giderken alınan çikolata ile bayram keyfi başka bir güzel oluyor.

Seyidoğlu çikolataları, 1952’den bu yana kaliteden ödün vermeyen lezzetiyle ve uygun fiyatıyla en güzel bayram hediyelikleri arasında yer alıyor. Seyidoğlu, zengin ürün yelpazesindeki çikolata çeşitleriyle bayram ziyaretleri için farklı seçenekler sunuyor. Ambalajlarıyla da göz dolduran Seyidoğlu çikolataları, damaklarda tam anlamıyla bayram havası estiriyor.

Lezzeti ve kalitesiyle insanı cezbeden Seyidoğlu çikolatalarının bayram ziyaretinize keyif katmasını istiyorsanız klasik ve ekspres mağazalarına uğramanız yeterli.

Seyidoğlu Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT