18 Mayıs 2010
Gelin veya damat adayının evlilik öncesi arkadaşlarıyla birlikte son bekarlık kutlaması olarak bilinen bekarlığa veda partilerinin en vazgeçilmezi tematik pastalar oluyor. SMN Tat Merkezi’nin muzır pasta çeşitleri kutlamaların en eğlenceli bölümünü oluşturuyor.
Le Cordon Blue şeflik okulunda eğitim gören SMN Tat Merkezi’nin kurucusu Semen Öner, bekarlığa veda partilerinin olmazsa olmazı olarak nitelendirdiği muzır pastaları hazırlarken, evlenecek kişilerin ve konukların espri anlayışının önemli bir etken olduğunu belirtiyor. SMN Tat Merkezi’nin el yapımı olarak hazırladığı bu pastalar, kişilerin kendi tercihlerine göre şekilleniyor.
Bu Pastaların Her Yeri Yeniliyor
Birbirinden farklı şekillerde yapılan bekarlığa veda pastalarındaki tüm renkler doğal şeker hamurundan yapıldığı için gönül rahatlığıyla pastanın her yeri yenilebiliyor. Bekarlığa veda pastalarında en temel figür gelin ya da damat adayının yemesi için ikram ediliyor.
Her damak zevkine göre hazırlanan pastalar çikolatalı, krokanlı ya da fıstıklı olarak hazırlanabiliyor. Partisi için pasta yaptırmak veya evlenecek adaylara hediye olarak pasta sunmak isteyenlerin yapması gereken tek şey 2 gün öncesinden SMN Tat Merkezi’ne sipariş vermek. İstanbul içine teslimi yapılan pastalar en az 10 kişilik hazırlanıyor.
SMN Tat Merkezi Hakkında
SMN Tat Merkezi, senelerdir sevdikleri için kurduğu sofralardan aldığı hazzı tam zamanlı uğraş haline dönüştürmeye karar veren Semen Öner Zihnioğlu tarafından 2003 yılında kuruldu. Cordon Bleu şeflik okulunda profesyonel eğitim gören Semen Öner Zihnioğlu, hayata geçirdiği SMN Tat Merkezi’nde profesyonel ekibiyle yemek kursları, butik pasta, el yapımı çikolata, catering, yemek stilistliği ve restoran danışmanlığı hizmetlerini veriyor.
Adres: Nuri Paşa Cad. No: 158 Tarabya İstanbul
Telefon: 0212 299 80 90
Web: www.smntm.com