Beyaz Fırın`da Miniklere Özel Partiler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Beyaz Fırın`da Miniklere Özel Partiler

Beyaz Fırın, Suadiye mağazasının ikinci katında minikler için süprizlerle dolu yeni düzenlemeler gerçekleştirdi. Cam tavanlı mağazanın 90 metrekarelik ikinci katı, rengarenk sandalyeler ve mini masalarla, çocuklar için hem bir oyunu alanı, hem de parti mekanı olarak dekore edildi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 6, 2009

6 Nisan 2009

Beyaz Fırın, Suadiye mağazasının ikinci katında minikler için süprizlerle dolu yeni düzenlemeler gerçekleştirdi. Cam tavanlı mağazanın 90 metrekarelik ikinci katı, rengarenk sandalyeler ve mini masalarla, çocuklar için hem bir oyunu alanı, hem de parti mekanı olarak dekore edildi. 35 kişinin ağırlanabildiği bu neşeli mekan, doğumgünleri dışında misafirler tarafından da kullanılabiliyor.

Miniklerin masaları, Beyaz Fırın’ın profesyonel ekibi tarafından özel olarak hazırlanan pasta, kurabiye ve cup cake’ler ile zenginleştiriliyor. Beyaz Fırın’ın menüsünde, miniklerin seçebileceği ünlü çizgi film karakterlerinin yanı sıra, mini hamburger’ler, pizzalar, kekler, taze limonata gibi daha bir çok iştah açıcı seçenek bulunuyor. Mağazada üretilen, sıcacık fırından çıkan birbirinden lezzetli bu ürünler, taze taze servis ediliyor.

Çocuklar bir yandan kendi boylarına uygun masalarda hamur, boyama, evcilik gibi oyunlar oynarken, bir yandan da Beyaz Fırın’ın animatörü ,eğlenceli yarışmalar, yüz boyama gibi pek çok aktivite ile partiye renk katıyor. Doğumgünü sahibi dilerse diğer anneleri de aynı katta ya da bir alt kattaki ana mağazada farklı menü seçenekleriyle ağırlayabiliyor.

Beyaz Fırın’ın 0-12 yaşları arasındaki minik müşterileri ve aileleri, “Beyaz Fırın’la Büyüyenler” projesi kapsamında da alışverişlerinde %10 indirim ayrıcalığına sahip oluyorlar.

Adres: Suadiye Park, Plaj Yolu Sokak, No:18, 34740 Suadiye, Kadıköy İstanbul
Telefon: 0216 464 20 00
Web: www.beyazfirin.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT