Beyoğlu’nda, Lezzeti Yerinde: Sekizİstanbul

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Beyoğlu’nda, Lezzeti Yerinde: Sekizİstanbul

Alaçatı Salça’nın sahibi DJ Cenk’in meseleye dahil olması da, haftanın belli günleri bir kulak-damak ziyafetinin garanti olduğunun habercisi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 19, 2012

Sekizİstanbul ,Beyoğlu’na hem lezzet hem mekan hem de müzik açısından iddialı bir “yeniden giriş” yaptı denebilir. İşletmesini Şermin Kınay ve Şef Maksut Aşkar’ın üstlendiği Sekizİstanbul, Alaçatı Salça’nın sahibi DJ Cenk ve renove edilmiş otelin girişindeki harika atmosferiyle, Beyoğlu sokaklarının karmaşasına açık seçik bir fark getireceğe benziyor.

Sekizİstanbul iki konudan taviz vermemeye niyetli. İlki ve en önemlisi; doğal, kaliteli, iyi seçilmiş sağlıklı malzemeler kullanılarak unutulmaz reçetelere imza atmak ve “Bir dakika burada bir tatlar oluyor!” dedirtmek. İkincisi ise bunu olabilecek en ulaşılabilir fiyatlarla yapmak, Beyoğlu’nun kendine has dokusunun içinde yer alabilmek, uzak kalmamak. Yani diyor ki aslında Sekizİstanbul’llular; “Yeni gurmelere şans vermek, ulaşılabilir olmak gerek.”

Sekizİstanbul’un Şefi ve işletmecilerinden olan Maksut Aşkar’ın özgeçmişi zaten belli, demek ki bu konudaki iddianın altı boş değil. Maksut Aşkar yepyeni bir menü anlayışı ve felsefesi oluşturmuş Sekizİstanbul için. Ayrıntısı için bir ara restorana uğramanızı öneriyoruz.

Gelelim müzik olayına. Mekan, müziğiyle değil, tatlarıyla önde olmak niyetinde ama bunu da iyi müzik olmadan başaramayacağını biliyor. Alaçatı Salça’nın sahibi DJ Cenk’in meseleye dahil olması da, haftanın belli günleri bir kulak-damak ziyafetinin garanti olduğunun habercisi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT