Bir Yaz Rüyası: KFC Krushers

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir Yaz Rüyası: KFC Krushers

Gerçek parçacıklarla dolu KFC’nin Kruhers’ı çilekli, çikolatalı ve karamelli çeşitleriyle hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir yaz rüyası gibi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2012

28.05.2012

Bitmesin Diyeceğiniz Bir Yaz Rüyası: KFC Krushers

Gerçek parçacıklarla dolu KFC’nin Kruhers’ı çilekli, çikolatalı ve karamelli çeşitleriyle hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir yaz rüyası gibi. Tropikal Meyveli ve Muzlu Smoothie’leri ise parti havasına girmek isteyenlerin tercihi.

Yazın ortasında serinletici bir lezzet fırtınasına hazır olun!

KFC’nin gerçek parçacıklarla dolu nefis içeceği Krushers'ın çilekli, çikolatalı ve karameli çeşitleri bulunuyor. KFC Krushers’ın yavaşça eriyip ağzınızda dağılmasını mı tercih edersiniz, içindeki parçacıkları çiğneyerek mi tadını çıkarırsınız size kalmış.

Gerçek çilek parçacıklarıyla dolu Çilekli Krushers tam bir yaz içeceği. Hafif tatlı ve havai. Pembe gözlüklerinizi takıp Çilekli Krushers’ınızı içerken dünya toz pembe bir renge bürünüyor.

Gerçek çikolata parçacıklarıyla dolu serin sularda yüzmeyi hayal edenleri Çikolatalı Krushers tam kalbinden vuruyor.

Karamelli Krushers ise karamel keyfini hiçbir şeye değişmem diyenlerin favorisi oluyor. Kristalize olmuş karamel parçacıklarının damağınızda erirken bıraktığı lezzete bayılacaksınız!

Krushers’ın smoothy çeşitleri Tropikal Meyveli Smoothie ve Muzlu Smoothie ise partisi havasına girmek isteyenlerin tercihi. Gözlerinizi kapatıp Smoothie’nizin tadını çıkarırken, kendinizi Hawaii’de bir plaj partisinin tam ortasında hissedebilirsiniz…

İstanbul’da Altıyol, Beşiktaş, Süreyyapaşa, Bahçeşehir, AFM Fitaş ve Cevahir AVM KFC restoranlarında satışa sunulan KFC Krushers’ın restoran servis fiyatı ise sadece 3,75 TL.

Web: www.kfcturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT