Boğaz’ın Eşsiz Manzarasına Karşı Suşi Keyfi!

Boğaz’ın Eşsiz Manzarasına Karşı Suşi Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaz’ın Eşsiz Manzarasına Karşı Suşi Keyfi!

Açıldığı ilk günden itibaren kendi hayran kitlesini yaratan İoki’de suşi keyfi, Kandilli şubesinin terasında devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 2, 2014

Açıldığı ilk günden itibaren kendi hayran kitlesini yaratan İoki’de suşi keyfi, Kandilli şubesinin terasında devam ediyor. İokiAsia Teras’ta eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde nefis suşilerin tadına doyamayacaksınız.

İlk restoranı İstinye’de açıldıktan sonra İoki’nin ikinci şubesi olarak Kandilli’de hizmete giren İokiAsia’nın terasında suşi keyfi devam ediyor. İokiAsia Kandilli Teras’ta nefis suşilerin keyfini Boğaz manzarası eşliğinde çıkarırken, son yaz akşamlarının güzelliğini sonuna kadar yaşayacaksınız.

İoki Japon Master şef Keizo Okita yönetiminde, geleneksel Japon mutfağını Türk ve Peru lezzetleriyle harmanlarken, hayranlarını değişik lezzetlerle şaşırtmayı başarıyor.

Az Kalorili Suşiler, Karides Tempura ve Yeşil Çaylı Dondurma

İokiAsia Teras’ta, Şef Okita’nın mönüsüne eklediği son lezzetlerden Türkiye’de ilk kez yapılan Kinoalı ve Kepekli Esmer Pirinç suşileri mutlaka deneyin. Okita’nın en özel lezzetleri arasında ise seçim yaparken zorlanacaksınız : “Karides Tempura”, salatalık, acı ton balığı ve İoki sos’tan oluşan “İstanbul Ebi Roll”, etrafı kızarmış patatesle çevrili yengeçli ve ton balıklı çeşitleri bulunan “Tornado”, değişik bir tarzda marine edilen “Somon Nigiri”, uskumru, ahtapot ya da ton balığı ile hazırlanan “Sashimi” ve “Maki Sushi”, beyaz ya da kırmızı etle hazırlanan “Teppanyaki Beef” İoki’nin eşsiz lezzetleri arasında yer alıyor. Bu lezzet şölenini yine sadece İoki’de bulabileceğimiz yeşil çaylı dondurma ile tamamlayabilirsiniz.

Bilgi ve rezervasyon için; İoki - İstinye0(212) 323 23 13,
İokiAsia- Kandilli0(216) 202 20 22

www.ioki.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT