Bosphorus Grill, Yenilenen Yüzüyle Yaza Hazır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bosphorus Grill, Yenilenen Yüzüyle Yaza Hazır!

Çırağan Bospours Grill kişi başı meşrubat, çay, kahve, su ve KDV dahil 160 TL (0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli).

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 5, 2012

05.06.2012

Çırağan Palace Kempinski’nin Boğaz sularına dokunabileceğiniz, önüne Asya kıtasını, soluna Boğaziçi Köprüsü’nü, sağına Kız Kulesi’ni almış Bosphorus Grill restoranı yenilenen yüzüyle yaza hazır!

Püfür püfür bir yaz çağrıştıran yeni masaları ve cazibeli ambiyansı ile Bosphorus Grill her gün 19.00’dan gece yarısına, Michelin yıldızlı Başaşçı Olivier Chaleil’in ve ekibinin elinden çıkma leziz açık büfesi ve ızgaraları eşliğinde misafirlerini bekliyor... Mezeler, salatalar, deniz ürünleri, peynirler, börekler, Bruscetta’lar.. Ayrıca hemen göz önünde tazecik hazırlanan ev yapımı İtalyan makarnaları, döner, tam kuzu çevirmeden Süt Danası Antrikota, körpe kalamardan lagos balığına çeşit çeşit ızgaralar; tadına doyum olmaz tatlı köşesi ile Boğaz’ın tadını çıkarmaya eşlik edecek bin bir lezzet...

Bu yaz ayrıca rakı meraklılarına müjde: Yeni Rakı, Yeni Rakı Yeni Seri, Tekirdağ Rakısı ve Altınbaş Rakı, çok özel sunumlarıyla, Bosphorus Grill Rakılı Menü’de bu lezzetlere sınırsızca eşlik edecek...

Boğaz’ın ihtişamına doyasıya varılacak, dilenirse gece kulüplerine trafiğe takılmadan bir tekne ile geçilecek Bosphorus Grill’de yaz keyfine 19.00-23.00 saatleri arası her gün canlı DJ performansı, Cuma ve Cumartesi günleri ise canlı keman ve flüt sesleri ekleniyor.

Çırağan Bospours Grill kişi başı meşrubat, çay, kahve, su ve KDV dahil 160 TL (0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli).

Yeni Rakı, Yeni Rakı Yeni Seri, Tekirdağ Rakısı ve Altınbaş Rakı’nın sınırsız servis edileceği özel Bosphorus Grill Rakılı Menü’de ise KDV dahil 198 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT