Bridge Restaurant'tan Astrolojik Hediye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bridge Restaurant'tan Astrolojik Hediye

“İstanbul kanatlarımın altında” hissini yaşatan Bridge Restaurant’ın 2012 yılı itibariyle başlattığı uygulamada sıra Başaklara geldi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 24, 2012

Zodyak’ın En Titiz Burcuna Bridge’in Bir Sürprizi Var!

“İstanbul kanatlarımın altında” hissini yaşatan Bridge Restaurant’ın 2012 yılı itibariyle başlattığı uygulamada sıra Başaklara geldi.

Bridge Restaurant’ta 2012 yılı boyunca, burcunun tarih aralığında misafir olan herkese, restoran içinde birbirinden farklı hediyeler sunuluyor. Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç burçlarından sonra, 23 Ağustos’tan itibaren sürpriz sırası Başak burcunda.

“Bir İstanbul Mozaiği” sloganı ile 20 yıldır hizmet veren ve Boğaz manzarasıyla fark yaratan Bridge Restaurant, bu yıl başlattığı uygulama ile tüm misafirlerine özel bir hediye sunuyor. Burcunun tarih aralığında Bridge’e gelen herkes, kendisine özel sürprizin sahibi oluyor. Bridge’in çok tutulan bu etkinliği ile yılbaşından beri 155 Balık, 295 Koç ve 197 Boğa, 100 İkizler, … Yengeç ve … Aslana burcuna sürpriz hediyesini sunan Bridge, 23 Ağustos’tan itibaren de Başak burcu olan misafirlerini sürpriz hediyelerle karşılayacak.

23 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında, “Zodyak’ın en titiz burcuna bir sürprizimiz var” diyen Bridge, bu tarihler arasında Bridge’e gelen ve Başak burcu olan tüm misafirlerine mekân içerisinde, kişiye özel unsurları da içinde barındıran sürpriz hediyeler sunacak. Bugüne dek Bridge misafirleri arasında hızlıca yayılan bu ‘sürpriz hediyeyi’ alan herkes, çevresine etkinliği anlatarak Bridge’e gelmelerini sağladı.

Hem saflığın, hem de mükemmelciliğin peşinde!
Başaklar yaptıkları ve oldukları her şeyde saflık ve mükemmellik arzularlar. Genellikle çekingen, utangaç, problem çözmeye yatkın, ayrıntıya dikkat eden, titiz, çalışkan, sistematik, saygılı, dakik ve güvenilir kimselerdir. Genel kabul gören kanıya göre ayıca pratik ve ayrıntı gerektiren işlere yatkındırlar. Buna rağmen olumsuz açıdan, ilgisiz, kuşkucu, alaycı, seçici, moralsiz, eleştiren, kötümser ve ben merkezli olabilirler. Başkalarına hizmet ederken genellikle teknik ve analitik doğaları gereği birçok detayla çalışmaktan mutludurlar. Hizmet etmek yönetmekten önemli olduğundan patron olmaya gerek duymazlar. Başakların keskin çözümleme yetenekleri ve mükemmel bellekleri onları meraklı ve öğrenmeye açık kılar. İnsanları, olayları ve sorunları analiz etmekten hoşlanırlar. Her zaman nerede, nasıl, neden ve ne zaman olduğunu bilmek isterler. Sıkılmaya tahammülleri olmadığından rahatlayıp gevşemek onlar için zordur. Yaparken ya da öğrenirken meşgul olmak isterler. Bir başak sözünü yerine getireceğine güvenilen kimsedir. Örgütlemek ve plan yapmak için özel bir becerisi vardır. Düzen ve ahenge karşı doğuştan sevgi besler. Kendini mükemmel olmak için zorlar ve başkalarında da mükemmelliği arama eğilimleri vardır. Bunun eksikliğini görürlerse eleştirmekten ve bir kulp takmaktan da geri kalmazlar. Başaklar endişe duymaya eğilimlidirler. Çünkü bu her zaman mükemmelliği arzu etmelerindendir ve her zaman bir şeyin nasıl daha iyi olabileceğini ya da yapılabileceğini düşünürler. Bu gerilim sağlıklarını etkileyebilir, barsak düzensizliklerine yol açabilir. Başaklar yaşama dair olumlu bir bakış açısı geliştirmeye ihtiyaç duyarlar ve bu onların sağlıkları üzerinde doğrudan etkilidir. Hayata dair fazlaca tedirgin olurlarsa hastalık hastası olabilirler. Genellikle sağlıklıdırlar ve her zaman kendilerine özen göstermek için diyet ya da şifalı bitkiler gibi yeni yöntemler ararlar. Genci ya da yaşlısı tüm Başaklar gün içinde zihinlerini dinlendirmek için bir molaya ihtiyaç duyarlar. Her durumda birçok Başak yaşından daha genç görünür. Aşk hayatında Başak burcu erkeği arzu ettiği gibi tutkularını ifade etmekte zorluk çekerler. Başak burçları kendi kendilerine yeterler fakat birini sevip ona bağlandıklarında çok mutlu olurlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT