Brunch Keyfi Yaban Mersinli Pancake

Brunch Keyfi Yaban Mersinli Pancake

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Brunch Keyfi Yaban Mersinli Pancake

Tom’s Kitchen İstanbul’un rahat ve samimi ortamında her Cumartesi-Pazar saat 11:00-16:00 arası birbirinden lezzetli ürünler ile brunch yapabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 8, 2014

Tom’s Kitchen’da Brunch Keyfi ‘Yaban Mersinli Pancake’ ile daha da Lezzetli!

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı İngiliz şef Tom Aikens’ın ‘İngiliz brasserie’ konseptiyle hizmet veren restoranı Tom’s Kitchen İstanbul’un brunch menüsündeki iddialı lezzetlerden ‘Yaban Mersinli Pancake’ ile hafta sonu brunch’ları daha lezzetli olacak.

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Tom Aikens’ın ilk şubesini 2006 yılında Londra Chelsea’de açtığı ve Londra dışındaki ilk şubesi İstanbul Zorlu Center’da açılan Tom’s Kitchen İstanbul’un brunch menüsünün en özgün ve iddialı lezzetlerinden olan ‘Yaban Mersinli Pancake’ hafta sonu brunch’larında unutulmaz bir lezzet deneyimi vadediyor.

Görüntü olarak klasik pancake’lerden farklı olan ‘Yaban Mersinli Pancake’ yapılışı sırasında içine eklenen taze yaban mersini ve üzerine dökülen akçaağaç şurubu ile benzersiz bir lezzete ulaşıyor.

Modern İngiliz brasserie konseptiyle, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar hizmet veren Tom’s Kitchen İstanbul’un brunch menüsünde ‘Yaban Mersinli Pancake’in yanı sıra; hem çeşitli kahvaltı ürünleri hem de ana menüden seçenekler bulunuyor. Taze croissant, pain au chocolat, pain au raisin ve farklı lezzetteki muffin’lerin de açık mutfağın tezgahında sergilendiği brunch’ta, menüye ek olarak şefin brunch spesiyalleri de sunuluyor.

Tom’s Kitchen’ın Londra’da klasikleşen ve artık İstanbul’a da gelen brunch’ları aileleri ve arkadaşları ile hafta sonları uzun kahvaltıların keyfini çıkarmak isteyenler için ideal.

Tom’s Kitchen İstanbul’un rahat ve samimi ortamında her Cumartesi-Pazar saat 11:00-16:00 arası birbirinden lezzetli ürünler ile brunch yapabilirsiniz.

www.tomskitchen.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT