Bu Cumartesi Farketmez’de Roast Beef Gecesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Cumartesi Farketmez’de Roast Beef Gecesi

Farketmez Restaurant 26 Kasım Cumartesi gecesine özel “Roast Beef” mönüsü ile damak tadınızı bildiğinizin dışında bir lezzetle buluşturacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 24, 2011

24.11.2011

“Kuzu çevirme”, “Istakozlu Makarna”, ”Pastrami” gibi hafta sonuna özel lezzetleri ile konuşulan Farketmez Restoran’ın 26 Kasım Cumartesi akşamına özel ana yemeği “Roast Beef”…

Farketmez Restaurant 26 Kasım Cumartesi gecesine özel “Roast Beef” mönüsü ile damak tadınızı bildiğinizin dışında bir lezzetle buluşturacak… Tek yapmanız gereken bir gün önceden rezervasyon yaptırarak bu enfes tatla buluşma anını beklemek… Roast Beef nasıl bir şey mi? Öncelikle şunu söyleyelim bu bildiğiniz fırında yapılan Roast Beef değil… Bizim Roast Beef Angus sığırının kalça kısmından çıkarılan et ile iki hafta özel baharat ve tuzlu şeker karışımında bekletilerek yapılıyor…

Bu kadarla bitmiyor iki gün soğuk rüzgarda kurutuluyor ve iyice yumuşayınca 85 derece fırında sekiz ila on saat pişiriliyor. Yanında da fırınlanmış patates ve ıspanak püresi ile servis ediliyor. Bu lezzeti kaçırmamak için hemen Farketmez Restoranda yerinizi ayırtın.

Bu “Roast Beef” nasıl bir şeymiş diyenleri Cumartesi akşamı Farketmez Restoran’a bekliyoruz… Çünkü çok şey fark ediyor.

Roast Beef Mönü Fiyatı : 40 TL

Çok Şey Farkeder…

Menüsünü bilinen tatlara farklı yorumlar katarak oluşturan Farketmez, soğuk yemek ve salatalar, dana, hindi, köy tavuğu ve balık eterinden soğuk ve sıcak islenmiş etlerle mönüsünü genişletiyor… Şimdiye kadar hiç tatmadığınız bir lezzette olduğuna inandığımız füme et çeşitleri, sıcak ya da soğuk olarak, kendi suyu ile harmanlanmış buharda pişmiş sebzelerle sunuluyor.

Farketmez, fark edilir mönüsü ve hafta sonu konsept geceleriyle eğlenmek ve sohbetin tadını çıkarmak isteyenleri seçkin lezzetleriyle buluştururken, müzikleriyle de kulakların pasını siliyor. Farketmez de kapıdan girdiğiniz an sizi karşılayan sıcak ev dokusu, İstanbul ışıklarıyla birleşerek sizi evinizde hissettiriyor ve muhteşem bir Cumartesi gecesine merhaba dedirttiriyor.

Adres: Atatürk Cad. No:6 Fatih Sultan Mehmet Mah. Sarıyer İstanbul
Telefon: 0212 229 12 72 - 73
Web: www.fark-et-mez.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT