Bu Yıl Sevgilinize Bembeyaz Bir Hediye Verin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yıl Sevgilinize Bembeyaz Bir Hediye Verin

Sevgilinizle beraber İstanbul’dan sadece 1,5 saat uzaklıkta , Bembeyaz masal gibi doğada, uluslararası konfor keyfiyle tatil yapmak istemez misiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 30, 2012

30.01.2012

Sevgilinizle beraber İstanbul’dan sadece 1,5 saat uzaklıkta , Bembeyaz masal gibi doğada, uluslararası konfor keyfiyle tatil yapmak istemez misiniz?

Palandöken’in beşyıldızlı Dağ oteli Renaissance Polat Erzurum Hotel 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel çok romantik bir program hazırladı.

10 Şubat- 15 Şubat tarihleri arasında geçerli olan 2 gece 3 günlük “Beyaz Aşk” paketinde gecelik kişi başı sadece 240 TL. Bu özel fiyat ile sabah, öğlen ve akşam yemeklerinde zengin açık büfede dünya mutfaklarından seçmelerin veya yerel lezzetlerin tadına bakabilir, Kayak yapmadığınız zamanlarda hamam, sauna ve kapılı havuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Kristalize kar dokusu ve 40 km’lik kesintisiz kayak pisti ile kayak yapmanın tadını çıkarırken, Chalet Cafe’de sevgilizle sıcak şarap eşliğinde romantik saatler geçireceksiniz.

Karların içinde Romantik Bir Sevgililer günü Tatili sizleri bekliyor.

Adres: İbrahim Polat Cad. Palandöken Erzurum
Telefon 0442 232 00 10
web: http://www.renaissancehotels.com/erzbr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT