Burger King’den Chicken Royale ile Lezzet Birliği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King’den Chicken Royale ile Lezzet Birliği

Doyurucu menüleri ile benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olan Burger King, kampanya boyunca Chicken Royale’in bu üç farklı lezzetini tek menü olarak 8,75 TL’den; iki menüyü ise yalnızca 15,25 TL’den satışa sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 25, 2012

25.05.2012

Türkiye’nin en büyük hızlı servis restoran zinciri Burger King, en sevilen ürünlerinden Chicken Royale’in farklı lezzetlerini “Lezzetler Birliği” Kampanyası ile Burger King tutkunlarına sunuyor.

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King’de kampanya boyunca klasikten vazgeçmeyenler için “Chicken Royale Americano” tutkunlarıyla buluşurken, sarımsaklı mayonez, soğan, yeşillik ve domatesli “Chicken Royale Italiano” ve barbekü sos, yeşillik ve çedar peynirli “Chicken Royale Latino” ise farklı deneyimler yaşamak isteyenlerle buluşuyor.

Doyurucu menüleri ile benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olan Burger King, kampanya boyunca Chicken Royale’in bu üç farklı lezzetini tek menü olarak 8,75 TL’den; iki menüyü ise yalnızca 15,25 TL’den satışa sunuyor.

Bu eşsiz lezzetlere ulaşmak için tek yapmanız gereken ise 444 Burger King restoranından birine uğramak. Chicken Royale Americano, Chicken Royale Italiano ve Chicken Royale Latino en yakın Burger King restoranında Chicken Royale tutkunlarını bekliyor.

BURGER KING® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için Burger King Blog sayfasını www.burgerkingtr.com veya Burger King’de Yaşam sayfasını www.burgerkingdeyasam.com adresinden ziyaret edebilir veya Facebook (www.facebook.com/Burger.King.Turkiye )ve Twitter (twitter.com/#!/BurgerKingTR ) üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT