Bursa Kebap Evi’nde Bol Ödüllü Yılbaşı Çekilişi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bursa Kebap Evi’nde Bol Ödüllü Yılbaşı Çekilişi!

Kebabı’nı, yüzde yüz gerçek et ile orjinaline uygun olarak sunan Bursa Kebap Evi’nin başarısı dilden dile yayılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2013

Bursa’nın en özel lezzetlerini 2003 yılından bu yana müdavimlerine sunan Bursa Kebap Evi, 10 şanslı misafirine çekilişle Iphone 5, Ipad 2 ve fotoğraf makinesi hediye edecek.

Yöresel Bursa lezzetlerini tüm dünyaya sevdiren Bursa Kebap Evi, yaklaşan yılbaşı heyecanıyla birlikte Iphone 5, Ipad 2 ve fotoğraf makinesi ödüllü çekilişe ev sahipliği yapıyor. Türkiye genelindeki 35 şubeden 25 TL ve üzeri harcama yapanların katılabileceği çekilişte teknolojik hediyelerin yanı sıra efsane mönülerden de hediye edilecek.

Bursa Kebabı’nın en lezizi…

Dünya mutfakları içinde önemli bir yere sahip, Türk mutfağının da baş tacı Bursa Kebabı’nı, yüzde yüz gerçek et ile orjinaline uygun olarak sunan Bursa Kebap Evi’nin başarısı dilden dile yayılıyor… Bursa yemeklerine duyulan saygı sebebiyle, Bursa Kebap Evi, mönüsünde sadece Bursa yemeklerine yer veriyor. Yüzde yüz saf Balıkesir - Bursa yaylalarındaki otlarla beslenen dana ve kuzu etlerinin karışımıyla üretilen sağlıklı etler, taptaze pide, keçi sütü ve kaya tuzu ile harmanlanan tereyağı ve Bursa’dan gelen tava yoğurdunun birleşimi Bursa Kebap Evi’nin namını yürüten lezzetinin formülü… Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, %70’i dana, %30’u kuzu etinden oluşan tamamen doğal ürünlerle hazırlanan Bursa Kebabı, doğal olarak yetiştirilmiş ve 1000 derecede közlenmiş, otomatik bantlarla el değmeden hazırlanan Kütahya Simav domateslerinden elde edilen sos ile lezzetlendiriyor. Bursa Kebap Evi, leziz Bursa Kebabı’nın yanında kuru üzümden yapılan yöresel içecek olan ‘Şıra’ ile lezzeti taçlandırıyor.

http://www.bursakebapevi.com/

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT