Cafe Crown Mönüsünü Yeniledi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cafe Crown Mönüsünü Yeniledi

Cafe Crown, mönüsüne yeni lezzetler ekledi. Cafe Crown’larda fırından taze çıkmış börek ve poğaçalar, porselen güveçte sunulan menemen ve yepyeni pastalar mönünün sürprizleri…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

2008 Kış

Cafe Crown, mönüsüne yeni lezzetler ekledi. Cafe Crown’larda fırından taze çıkmış börek ve poğaçalar, porselen güveçte sunulan menemen ve yepyeni pastalar mönünün sürprizleri… Damla Sakızlı Türk Kahvesi de Cafe Crown’a özel bir lezzet olacak.

Türk damak tadına uygun lezzetler sunan Cafe Crown, 2008 kışına yeniden tasarlanmış mönüsü ile giriyor. Fırından taze çıkmış poğaçalar, taze pişen baget ekmekler ile hazırlanan sandviçler ve menemenler günün her saatinde lezzet sunuyor. Pastacı Senem Betil’in yeni mönü için hazırladığı 6 yeni ve farklı pasta ağzınızı tatlandıracak. Damla Sakızlı Türk Kahvesi ve diğer sıcak içecekler de kışın soğuk günlerinde içinizi ısıtacak.

Cafe Crown’un yeni mönüsünde bulunan ıspanaklı ve peynirli böreklerle, peynirli, sebzeli, dereotlu poğaçalar siparişin ardından pişirilerek servis ediliyor. Ege Tost, Köy Sandviç ve Menemen mönüde yer alan üç yeni yiyecek oldu. Ege Tost, Foccacia ekmeği arasında beyaz peynir, zeytinyağı, domates, kekik ve fesleğenle hazırlanıyor. Köy Sandviç ise yumurta, taze dereotu, maydanoz ile hazırlanan omletin köy ekmeğiyle servis edilmesiyle oluşuyor. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan menemen, Cafe Crown tarafından yeniden yorumlandı. Menemen, özel tasarlanan bir porselen güveç içinde servis ediliyor.

Cafe Crown’da herkesin favori bir pastası olacak
Cafe Crown’un yeni mönüsünde pasta konusunda pastacı Senem Betil ile işbirliği yapıldı. Bu işbirliğinin ürünü olarak Anadolu, Limonlu, Karamelli, Crown Çikolatalı, Chocolate Marble ve Karaorman pastaları Cafe Crown`larda satışa sunuldu. Türk damak tadı dikkate alınarak geliştirilen ve en kaliteli malzemeler, özenle seçilmiş meyve ve çeşnilerle üretilen 6 yeni pastadan Karaorman yeni yıl tadı olarak vitrine çıktı. Karaorman, vişne ve çikolata tatlarını buluştururken, Anadolu Pastası, bol Antep fıstıklı lezzet sunuyor. Chocolate Marble ise klasik brownie’nin beyaz çikolata ile yeniden yorumlanmış hali….

Nane, limon kabuğu ve biraz da hatmi çiçeği…
Kahve severlere 45 çeşitten fazla seçenek sunan Cafe Crown, kahvelere ek olarak kış mönüsünde 3 yepyeni sıcak içecek hazırladı; Cafe Crown Kış Çayı, Crown Detox Blend ve Ballı Ihlamur… Metabolizmayı hızlandırmaya aday Cafe Crown Kış Çayı, elma kabuğu, kuşburnu, tarçın ve mateyle hazırlanıyor. Crown Detox Blend ise nane, melisa, limon kabuğu, hatmi çiçeği, ısırgan otu ve altınotu karışımlarından oluşuyor. Kışın en çok tercih edilen içeceklerinden olan ıhlamur da Cafe Crown’un yeni mönüsünde yerini buldu.

Cafe Crown’un son sürprizi ise Damla Sakızlı Türk Kahvesi. Türk tüketicisi için özel bir anlam taşıyan Türk kahvesini, çok sevilen bir tat olan damla sakızı ile birleştiren bu yepyeni kahve, porselen bir tepside, lokum ve su ile birlikte ikram ediliyor.

Cafe Crown’un, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Alanya, Mersin, Denizli ve Trabzon’da şubeleri bulunuyor.

www.cafecrown-cafe.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT