Caffe Nero Akülü Şarj Noktası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero Akülü Şarj Noktası

Caffè Nero şarj noktaları sayesinde, akülü tekerlekli sandalye kullanan engelli bireylere daha özgürce hareket etme imkanı sağlanması hedefleniyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2013

Caffe Nero Akülü Şarj Noktası ile engellilere destek oluyor.

Özel tatlarıyla kahve tutkunlarının değişmez adresi Caffè Nero, Beyaz Yakalılar ''Bişi Yapsa" Grubu’nun oluşturduğu “İstanbul Hepimizin” sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesine destek vererek Caddebostan ile Trump mağazalarında engelliler için akülü tekerlekli sandalyelere şarj noktası ayırıyor. Caffè Nerò böylece sektörde bu konuda yenilikçi bir yol açarak diğer çalışmaların da öncülüğünü üstlenmiş bulunuyor.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, plaza çalışanlarından oluşan Beyaz Yakalılar ''Bişi Yapsa" Grubu’nun oluşturduğu “İstanbul Hepimizin” sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesine destek vererek sektörde öncülük ediyor. Bu işbirliği sonucunda, engellilere daha özgür hareket imkanı sağlayabilmek için Caffè Nero’nun Caddebostan ve Trump mağazalarında engellillere akülü tekerlekli sandalyelerini şarj edebilecekleri şarj alanları yaratılmaya başlandı.

Caffè Nero şarj noktaları sayesinde, akülü tekerlekli sandalye kullanan engelli bireylere daha özgürce hareket etme imkanı sağlanması hedefleniyor. Her biri yarım saatlik şarj sonrasında 1-2 kilometrelik ek güç sağlayan şarj noktaları sayesinde engelliler akülü tekerlekli sandalyelerini ücretsiz şarj edebilecekler.

İlk defa şarj edene 2 kahve hediye
Özel tatlarıyla kahve tutkunlarının değişmez adresi Caffè Nero, şarj noktalarını ilk kez kullanacak olan engelli bireylere, 2 adet kahve hediye edecek. Böylece hem “Şarjım bitecek, yolda kalacağım,” endişesi duymadan evden çıkarak özgürce gezinme fırsatı bulacak hem de kahvelerinin tadını çıkaracaklar.

Destek projelerinin arkası gelecek
Engelli bireylere destek konusunda sektörde yenilikçi bir yol açarak diğer çalışmaların da öncülüğünü üstlenen Caffè Nero, onların yaşamını bir nebze olsun kolaylaştırabilmek için attığı bu adımın arkasını getirerek engelliler için yaptığı çalışmalarına devam edecek. İleriye dönük çalışmalarını engelli bireylerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde planlamak isteyen Caffè Nero, konuyla ilgili her türlü düşüncenizi facebook, twitter üzerinden direkt mesajlarınızla veya info@caffenero.com.tr adresine göndereceğiniz e-maillerinizle paylaşmanızı bekliyor.

www.facebook.com/CaffeNeroTurkiye
www.twitter.com/Caffe_Nero_TR
www.caffenero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT