Caffe Nero Lezzetleri 90 Kaloriden Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero Lezzetleri 90 Kaloriden Başlıyor

Mango-passion fruit, çilek-frambuaz ve karadut-böğürtlenli olarak üç çeşidi bulunan Fruit Booster ailesi, yazın doğal ve katkısız bir içecekle serinlemenin en sağlıklı ve rahatlatıcı yolu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 3, 2012

03.07.2012

Nero’nun sıra dışı salata menüsü yazın en lezzetli anlarına imza atıyor.

Menüsünü yeni salata ve soğuk içeceklerle yenileyen Caffé Nero, yazı hafifletmeye ve serinletmeye hazır. Egzotik ve Akdeniz lezzetlerinin birleşiminden oluşan yeni salata ve soğuk içecekler, yazın en lezzetli anlarına imza atıyor.

Avokadolu Meksika fasulyesi salatasından Akdenizli salataya, meyve salatasından portakal-böğürtlenli müsli yoğurta, doyurucu lezzetler Caffé Nero’nun yaz menüsünde. Kavurucu sıcaklarda serinletici lezzetlerin peşindekileri de düşünen Caffé Nero, buz gibi Fruit Booster ve Frappé Latte çeşitleriyle susuzluğunuzu gideriyor.

Menüsünü yeni salata ve soğuk içeceklerle yenileyen Caffé Nero, yazı hafifletmeye ve serinletmeye hazır. Egzotik ve Akdeniz lezzetlerinin birleşiminden oluşan yeni salata ve soğuk içecekler, yazın en lezzetli anlarına imza atıyor. Avokadolu Meksika fasulyesi salatasından Akdenizli salataya, meyve salatasından portakal-böğürtlenli müsli yoğurta, doyurucu lezzetler Caffé Nero’nun yaz menüsünde. En güzeli de 168 kaloriden başlayan salatalarla, yaz günlerinde de damak tadından ödün vermeden doyurucu lezzetlerin tadını çıkarmanın mümkün olması.

Yakıcı güneşe buz gibi kalkan
Kavurucu sıcaklarda serinletici lezzetlerin peşindekileri de düşünen Caffé Nero, buz gibi Fruit Booster ve Frappé Latte çeşitleriyle susuzluğunuzu gideriyor. Meyve ile buzun mükemmel uyumundan doğan Fruit Booster ailesi ve kahve keyfinden vazgeçemeyenler için bir Caffé Nero klasiği olan Frappé Latte lezzetleri, sıcak yaz günlerinde lezzetli ama düşük kalorili bir serinlik arayanların favorisi.

Mango-passion fruit, çilek-frambuaz ve karadut-böğürtlenli olarak üç çeşidi bulunan Fruit Booster ailesi, yazın doğal ve katkısız bir içecekle serinlemenin en sağlıklı ve rahatlatıcı yolu. Frappé Latte’nin akıllardan çıkmayan lezzetinin sırrı ise Caffé Nero’nun özel double shot espresso’su, süt ve parçalanmış buzda saklı. Nero’nun yüzde 98 oranında yağsız olarak hazırlanabilen ve 90 kaloriden başlayan buzlu içecek seçenekleri hafiflikten ödün vermeden sıcak yaz günlerini serinletmeye devam edecek.

Caffé Nero’nun düşük kalorili lezzet önerileri:
Soğuk İçecekler:
• Iced Americano, 90 kcal (100 gramı)
• Iced Latte (yağsız süte), 140 kcal (100 gramı)
• Frappé Latte (yağsız sütle), 198 kcal (100 gramı)

Yiyecekler:
• Akdenizli Salata, 168 kcal
• Avokadolu Meksika Fasulyesi Salatası, 247 kcal
• Izgara Hindi Salata, 306 kcal
• Portakal ve Böğürtlenli Müsli Yoğurt, 326 kcal

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT