Carte d’Or’dan Geleneksel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Carte d’Or’dan Geleneksel Lezzetler

Kendine has tadının yanı sıra kıvamının zorluğuyla da bilinen kazandibi, Carte d’Or Geleneksel Lezzetler sayesinde kolayca hazırlanıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2012

Farklı lezzetlerin yaratıcısı Carte d’Or, usta ve seçkin formülüyle hazırladığı Tatlı Karışımları serisini geleneksel lezzetlerimizle süslüyor. Damla Sakızlı Muhallebi, Tavukgöğsü, Sütlaç, Keşkül, Supangle ve Kazandibi’den oluşan Carte d’Or Geleneksel Lezzetler serisiyle mutfağınızda mucizeler yaratmak artık çok daha kolay!

Sıra dışı tatlı karışımlarıyla birbirinden leziz deneyimler sunan Carte d’Or, pratik çözümleriyle mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kıvamı zor tutturulan tatlıları kolayca hazırlayabileceğiniz yeni Carte d’Or Geleneksel Lezzetler serisi, Damla Sakızlı Muhallebi, Tavukgöğsü, Supangle, Sütlaç, Keşkül ve Kazandibi olmak üzere 6 çeşitten oluşuyor.

Hepimizin sevdiği tatları kendi mutfağınızda yapabilme imkânı sağlayan Carte d’Or Geleneksel Lezzetler, kıvamları, tatları ve pratikliğiyle günün her anına keyif katmaya ve mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Tam kıvamında kazandibi lezzeti
Kendine has tadının yanı sıra kıvamının zorluğuyla da bilinen kazandibi, Carte d’Or Geleneksel Lezzetler sayesinde kolayca hazırlanıyor. Kazandibine lezzet katan yanık kısmı, cam kalıba döküldükten sonra üzerine sıcakken serpilen sos karışımı sayesinde kolayca elde ediliyor. Üstelik kıvamı pastaneden aldığınız gibi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT