12.01.2011
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Chalet Restoran’da sunulan “Fondü” lezzetleriyle akşam yemeklerinizi keyifli ve eğlenceli bir ritüele dönüştürün…
Alplerden özel olarak getirilen 100 yıllık dağ kulübesi Chalet Restoran, 12-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek “ Peynir Fondü Günleri” ile birbirinden değişik peynir çeşitlerini misafirlerine sunuyor.
Vacherin Fribourgeois ve Gruyere peyniri, sarımsak, şarap ve Kirsch ile servis edilen Peynir Fondü, “Peynir Fondü Günleri” ne özel olarak garnitürlerden Porçini mantarı, Brie peyniri ve pesto sosu, köpüklü şarap, İsviçre peyniri ve deniz ürünleri, ıstakoz ve trüf ile hazırlanan fondü çeşitleri mutlaka denenmesi gereken İsviçre lezzetlerinden...
İtalya, Avusturya, Almanya gibi Avrupa ülkelerinin geleneksel lezzetlerinin de servis edildiği, şehrin ortasında, yeşillikler içerisinde konumlandırılmış Chalet’de, kışın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.
Swissôtel’in, havuz kenarındaki özel bahçesinde yer alan “Chalet Restoran”, Salı günleri hariç haftanın 6 günü, 19.00 – 23.30 saatleri arasında hizmet veriyor.
Adres: Bayıldım Caddesi No.2 Maçka, Beşiktaş 34357 İstanbul
Telefon: 0212 326 11 00
Web: www.swissotel.com.tr/istanbul