Chilai’nin Yaz Menüsünün Keyfini Büyüleyici Terasında Çıkarın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Chilai’nin Yaz Menüsünün Keyfini Büyüleyici Terasında Çıkarın!

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar farklı tatların buluştuğu çok özel mönüsü ve birbirinden lezzetli kokteylleri ile Chilai, misafirlerini iddialı ve kendine has yaz menüsüyle yaz boyunca terasında ağırlayacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 3, 2011

03.06.2011

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar farklı tatların buluştuğu çok özel mönüsü ve birbirinden lezzetli kokteylleri ile Chilai, misafirlerini iddialı ve kendine has yaz menüsüyle yaz boyunca terasında ağırlayacak!

Angel Group bünyesinde, ismini semtin bilinen en eski adından alan ve açıldığı günden bu yana hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gören Chilai, birbirinden lezzetli ve farklı menü alternatifleri, şıklıkla bütünleşen eğlencesi ve Bebek’in muhteşem manzarası ile yaz aylarında da fark yaratmaya ve yepyeni tatlarıyla misafirlerini terasında şaşırtmaya devam ediyor!

İstanbul’un tüm renklerini, enerjisini ve keyfini içinde barındıran ve bistro&lounge, fine-dining, sushi bar, Godiva çikolata ve sanat galerisi olmak üzere konuklarını her katta farklı bir seçenekle karşılayan Chilai, 150 kişiyi ağırlayabilen terasında şehrin merkezinde ama gürültüsünden uzak olmayı tercih edenlere eşsiz lezzetler ve yaz aylarına özgü hafif tatlar sunuyor.

Menüsünü gün geçtikçe genişleten ve her sezon müdavimlerine farklı lezzetler sunmaya özen gösteren Chilai, başarılı şefi Hazer Amani’nin sihirli ellerinden yaz günlerine özel, damaklarda eşsiz bir tat bırakan “Zeytinli Okyanus Levreği”nden farklı beğenilere hitap eden “Istakozlu Çilekli Salata”ya, yazın vazgeçilmezi olan soğuk çorbaya farklı bir dokunuş katan “Popcorn Gaspatcho”dan “Hamsili Avokadolu Pizza”ya kadar birbirinden keyifli, değişik ve eşsiz seçeneklerle yaz aylarının aranılan tatlarını sunuyor.

Hiçbir yerde bulamayacağınız, birbirinden keyifli mevsimsel lezzetlerle hazırlanan “Keçi Peynirli ve İncirli Panna Cotta”, "Limon Parfe" ve "Amarettoda Masere Edilmiş Çilek ve Vanilya Dondurma" gibi yaz aylarında damaklarınızı süsleyecek hafif tatlıları da denemeden geçmeyin!

Şampanya ve İstiridye Bar ile İstanbul’da Bir İlk!

Sıcak yaz günlerinde büyük ilgi toplayacak şampanya ve istiridye barı ile Chilai, İstanbul’da bir ilke imza atıyor! Avustralya’dan getirdiği istiridyeleri fine-dining terasında sevenlerin beğenisine sunan Chilai, dinamik ve renkli menüsüyle yorucu bir iş günü sonrasında veya güneşli bir hafta sonunda günün yorgunluğunu alıyor ve damakları lezzet şölenine hazırlıyor.

Sizin tercihiniz hangisi olursa olsun, boğaz manzarasıyla terasın keyfinin birleştiği Chilai, yaz gecelerinizin vazgeçilmezi olacak!

Adres: Cevdetpaşa Caddesi No: 60 Bebek İstanbul
Telefon: 0212 263 63 15
Web: www.chilai.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT