Cihangir’in “Yımırta”sı Açılıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cihangir’in “Yımırta”sı Açılıyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve iletişimci Özgür Aras, Cihangir’de cafe açıyor. İkilinin ‘ Yımırta ’ adını verdikleri mekan, ünlülerin uğrak yeri olan semtin en gözde adresi olmaya şimdiden aday.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2012

06.02.2012

Mali ve Özgür’ün “ Yımırta ”sı…

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve iletişimci Özgür Aras, Cihangir’de cafe açıyor. İkilinin ‘ Yımırta ’ adını verdikleri mekan, ünlülerin uğrak yeri olan semtin en gözde adresi olmaya şimdiden aday.

Mehmet Ali Erbil ve Özgür Aras’ın uzun zamandır özenle hazırladıkları cafe’leri “ Yımırta “, Cihangir’e yepyeni bir tat katacak. Haftanın her günü, sabah 7’den gece 2’ye kadar hizmet verecek “ Yımırta “nın dekorundan menüsüne her detayıyla özel olarak ilgilenen Erbil ve Aras, mekanlarının dost sofralarındaki samimiyeti taşıyacak özel ve sıcak bir yer olması için uzun süredir çalıştıklarını belirtiyorlar.

Yemeyi seven iki dost olarak bu yola adım attıklarını belirten ortaklar; günlük ürünlerden yapılan özel lezzetleriyle, Cihangir’i uğrak yeri edinmiş lezzet sahibi damaklara yeni tatlar sunmayı hedefliyor. 80 kişilik oturma kapasitesiyle Cihangir’e taze bir soluk kazandıracak “ Yımırta “ da, farklı tatları makul fiyatlarla bir arada bulmak mümkün olacak. Açılış için ünlü fotoğrafçı Güneş Kazdal’ ın kamerası karşına geçerek renkli fotoğraflar çektiren Mehmet Ali Erbil ve Özgür Aras’ın “ Yımırta “ sı, 19 Şubat Pazar günü ikilinin dostları için düzenlenecek kahvaltı davetiyle açılacak.

Adres: Kılıç Ali Paşa Mahallesi Defterdar Yokuşu No: 50 / A Cihangir İstanbul
Telefon: 0212 244 78 42
Web: www.yimirta.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT