Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz’a Nazır İftar

Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz’a Nazır İftar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz’a Nazır İftar

Tuğra Restaurant & Lounge’da İftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve, su ve KDV dahil kişi başı 230 TL.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2014

Çırağan Palace Kempinski Ramazan boyunca hem Türk ve dünya mutfaklarının seçme lezzetlerini servis eden Laledan Restaurant’da, hem de Osmanlı mutfağının en sevilen otantik yemeklerini sunan Tuğra Restaurant & Lounge’da Ramazan’a özel menüleriyle İstanbulluları ağırlıyor.

Tarihi Çırağan Sarayı’nın gölgesindeki yemyeşil, huzur verici bahçenin içinde, seyrine doyum olmaz Boğaz manzarasına karşı konumlanmış Laledan Restaurant Ramazan ayına özel hazırladığı mükellef açık büfesine misafirlerini bekliyor. Bu eşsiz ziyafet, geleneksel iftariyeliklerin hemen ardından kabak mücver, biber dolması, dana etli mantı gibi çeşit çeşit lezzetlerle dolup taşmış sıcak ve soğuk başlangıçlara; kuzu eti ve bamyalı güveçten sakızlı levrek buğulamaya iştah kabartan ana yemeklerin ardından Ramazan ayınına yakışır fıstıklı güllaçtan keşküle cevizli kabak tatlısından tel kadayıfına damakları tatlandıracak zengin tatlı büfesiyle son buluyor.

Laledan Restaurant’da İftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve, su ve KDV dahil kişi başı 160 TL.

Saray’ın büyüleyici atmosferi içinde Osmanlı mutfağı klasiklerini modern bir şekilde sunan Tuğra Restaurant & Lounge, 19.00 – 24.00 arası Ramazan’a özel leziz set veya geniş a la carté menüsü ile iftar yemeklerini renklendiriyor. Ramazan boyunca servis edilen set menüde geleneksel iftariyelikler, ekşili mercimek çorbası, fihi ma fih çorbası; etli yaprak sarma, piruhi gibi ara sıcaklar; taptaze salatalar eşliğinde kuzu tandır, piliç topkapı, levrek balığı gibi ana yemekler ve de zerde, kaymaklı tel kadayıfı, damla sakızlı fırın sütlaç, fırınlanmış cevizli balkabağı, Osmanlı lokumları gibi bir çok eşsiz lezzet tatlı büfesinde beğeniye sunuluyor.

Tuğra Restaurant & Lounge’da İftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve, su ve KDV dahil kişi başı 230 TL.

Le Fumoir Ramazanda da yine en çok tercih edilen keyif noktalarından olacak. A la carté atıştırmalıkların sunulduğu Le Fumoir aynı zamanda kentin nargile servisi veren en stil sahibi mekanı. Üzümlüsünden elmalısına nanelisinden karpuzlusuna en iyi tütün markasıyla hazırlanmış nargileler Boğaz’ın dinlendirici manzarasına karşı Le Fumoir’da akşam saat 19:00’dan sahur vaktine kadar tüttürülebilecek.

*Rezervasyon için 0212 236 73 33

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT