Çıtır Lezzetin Adresinden Yeni Yoğurtlu Grubu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çıtır Lezzetin Adresinden Yeni Yoğurtlu Grubu

Anadolu lezzetlerini kendine özgü yorumlarla harmanlayan “et uzmanı” Çıtır Usta, yeni yoğurtlu serisiyle “etin en iyisini” yemek isteyenleri şubelerine bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 1, 2012

01.03.2012

ET UZMANI ÇITIR USTA, GURME LEZZETLERİNE YOĞURTLU KEBAP VE ŞİŞ SERİSİNİ EKLEDİ

Anadolu lezzetlerini kendine özgü yorumlarla harmanlayan “et uzmanı” Çıtır Usta, yeni yoğurtlu serisiyle “etin en iyisini” yemek isteyenleri şubelerine bekliyor. Çıtır Usta tecrübesi ile özel olarak seçilmiş etlerden üretilen leziz kebap ve şişlerin yoğurtla enfes birleşimi olan “Yoğurtlu Kebap ve Yoğurtlu Şiş”in tadı, uzun süre damağınızdan silinmeyecek…

Türk yemek kültürünün en özel lezzetlerini kendine özgü yorumlarıyla sunan Çıtır Usta, yepyeni yoğurtlu serisiyle damakları şenlendiriyor. Yoğurdun sağlığını kebabın enfes tadıyla birleştiren “et uzmanı” Çıtır Usta, “Yoğurtlu Kebap ve Yoğurtlu Şiş” ürünleriyle gurme tadındaki lezzetlerine iki yeni seçenek ekliyor.

Edirne ve Bandırma’daki özel tesislerde kekik gibi doğal otlarla beslenerek yetişen yerli besi hayvanlardan temin edilen en kaliteli etleri, sırrı yalnızca Çıtır Usta’da saklı marine yöntemleriyle hijyenik tesislerinde harmanlayan Çıtır Usta, et seçimindeki tecrübesini mönüsüne taşıyor. Ustaca işlediği etler ve farklı yörelerden getirilen baharatlarla yaptığı şiş ve kebapları, özel olarak mayalanmış yoğurtla birlikte sunan marka, yoğurdun sağlığını etin lezzetiyle bütünleştiriyor.

İşinin uzmanı ustaların kendi elleriyle hazırlayarak fırınladığı özel un karışımlarıyla pişen, hafifçe kıtırlaştılırmış sıcacık pidelerle bir araya gelen köy yoğurdunun kıvamı, yemeğin tadını benzersiz kılıyor. Enfes lezzete sahip kebap veya şiş seçenekleri ile bir arada sunulan bu sihirli karşım, Çıtır Usta mönüsündeki en özel alternatifler arasında yer alıyor. Bu dayanılmaz lezzete son dokunuş Çıtır Usta’ya has sos ile közlenmiş domates ve biberle taçlanıyor. Kebap ve şişi yoğurt ile birleştirerek daha sağlıklı hale getiren et ustası Çıtır Usta’nın yoğurtlu serisindeki seçeneklere, tabağınız geldiğinde özel olarak tereyağını ekletmek de size kalmış… Türkiye’de kaliteli ve lezzetli etin ilk adresi, Anadolu mutfağının modern yorumcusu Çıtır Usta hakkında daha fazla bilgi almak ve size en yakın Çıtır Usta şubesini öğrenmek için www.citirusta.com adresini ziyaret edebilirsiniz…

Yoğurtlu kebap fiyat:
1 porsiyon: 10,90 TL
1,5 porsiyon: 11.90 TL

Yoğurtlu et şiş fiyat:
15.90 TL

www.citirusta.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT