Çıtır Usta’dan “Sevgililere Özel” Yepyeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çıtır Usta’dan “Sevgililere Özel” Yepyeni Lezzetler

Anadolu’nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek yeni tatlar oluşturan Çıtır Usta, Sevgiler Günü’ne özel mönüleriyle bu kez aşıkların kalplerini fethedecek. “Bir Lokma Bana Bir Lokma Aşkıma” Lokma Kebabı ve “Sarmaş Dolaş” Sarma Beyti mönüleriyle Çıtır Usta bu özel günü sevgililerin eşsiz tatlarla geçirmelerini sağlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 1, 2012

01.02.2012

Bu 14 şubat’ta “bir lokma bana bir lokma aşkıma” ve “sarmaş dolaş” çıtır usta’da Anadolu’nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek yeni tatlar oluşturan Çıtır Usta, Sevgiler Günü’ne özel mönüleriyle bu kez aşıkların kalplerini fethedecek. “Bir Lokma Bana Bir Lokma Aşkıma” Lokma Kebabı ve “Sarmaş Dolaş” Sarma Beyti mönüleriyle Çıtır Usta bu özel günü sevgililerin eşsiz tatlarla geçirmelerini sağlayacak.

Türk yemek kültürünün en özel lezzetlerini kendine özgü yorumlarıyla sunan Çıtır Usta, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı hem ekonomik hem de günün anlamına uygun keyifli mönü seçenekleriyle şimdi aşıkların kalplerini feth etmeye hazırlanıyor. Sevgililer Günü’ne özel sürprizler ve damak tadınızı şenlendirecek çıtır çıtır lezzetlerle Çıtır Usta; aşıkların kalbine giden yolda, son derece iddialı seçenekleriyle, misafirlerini bekliyor. Anadolu’nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek tek bir çatı altında toplayan Çıtır Usta’da sevgililer; “Lokma Kebabı+künefe+içecek” ya da “Sarma Beyti Kebabı+künefe+ içecek”ten oluşan 2 kişilik mönüleri 07-15 Şubat arasında, lezzetten ödün vermeden 27,90 TL’ye tadabilecekler. Lavaşa sarılı acılı, acısız çıtır kebabı, yoğurt ve domates sosu ile eşsiz bir lezzet olan Lokma Kebabı, lavaşla fırınlandıktan sonra özel olarak servis edilen Sarma Beyti ve Çıtır Usta’ya özel hazırlanan künefe ile Sevgililer Günü, tüm çiftler için unutulmaz lezzetlerle geçecek. Özel dekorasyonlu şubeler

Ferah dekorasyonu, gıda kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla sektörün öncüleri arasında olan Çıtır Usta, yedi ayrı şehirdeki 35 şubesinde aynı kalitede hizmet veriyor. Çıtır Usta şubeleri masa düzeni, zengin yemek çeşidi, sunum ve servis elemanlarının kostüm seçimiyle alakart restoranları aratmıyor. Her yaştan lezzet tutkunlarını günün farklı saatlerinde bir araya getiren Çıtır Usta, yetişkinler kadar minik ziyaretçilerini de memnun ediyor. “Çocuk mönüsü” seçeneği küçük misafirlerin damak tadına hitap ederken, mönüyle birlikte sunulan “Ben Ten” gibi popüler karakterlerin oyuncakları keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Çıtır Usta’nın imzasını attığı bu lezzet serüveninin ardında ise büyük bir ekip çalışması ve deneyim gizli. Kebap ustalarının büyük bölümünün Doğu illerinden, pide ustalarının ise Karadeniz Bölgesi’nden seçildiği Çıtır Usta, lezzet kalitesinden ödün vermemek için çalışanlarını sekiz ayı bulan uzun eğitimlere tabi tutuyor.

Yüzde 100 hijyenik kebap ve pideleri, Çıtır Usta lezzet farkı ile yemek ve size en yakın Çıtır Usta şubesini öğrenmek için web adresi: www.citirusta.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT