Damak Tadına Düşkün Babalara, Gerçek Meksika Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Damak Tadına Düşkün Babalara, Gerçek Meksika Lezzetleri

Eğer sizin babanız da damak tadına çok düşkünse, binlerce yıllık Meksika mutfağının orijinal tatlarını İstanbul’a taşıyan Ranchero’da ona, unutamayacağı bir lezzet deneyimi yaşatabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 13, 2011

13.06.2011

Eğer sizin babanız da damak tadına çok düşkünse, binlerce yıllık Meksika mutfağının orijinal tatlarını İstanbul’a taşıyan Ranchero’da ona, unutamayacağı bir lezzet deneyimi yaşatabilirsiniz.

İşletmeciliğini Türk&Meksikalı bir ailenin yaptığı Ranchero’nun Babalar Günü’ne özel tavsiyeleri; volkanik taşta servis edilen Molcajete, boğa figürlü tabakta sunulan Tampiquena, bir Meksika klasiği olan Fajita ve acısever babalar için özel bir lezzet olan Enchiladas Chilangas. Ayrıca Ranchero’nun, Babalar Günü’nde ağırlayacağı tüm babalara, bir de tatlı sürprizi olacak.

Yaklaşık 10 bin yıllık geçmişe sahip Meksika mutfağından “egzotik ve renkli” mönüler sunan Ranchero, Babalar Günü’nde, damak tadına düşkün babalara unutamayacakları bir lezzet deneyimi yaşatacak. Mutfak danışmanlığını Meksika’da yaşayan restaurant işletmecisi Teresa Gonzalez ile Alejandro Calderon Ramirez’in yaptığı Ranchero’nun Babalar Günü için aperatif önerisi Naçhos.

Meksika mutfağının klasik lezzetlerinden birisi olan Naçhos; üzerinde totopos, jalapeno biber, charros ve sour cream, yanında ise tercihe göre et, tavuk veya combo, zeytin ve közlenmiş biber ile servis ediliyor.

Babamla Yediğimiz Ayrı Gitmez Diyenlere Volkanik Taş Üzerinde Pişirilen İki Kişilik “Molcajete”

Babalar Günü’nde babanızla birlikte Ranchero’da geçireceğiniz çok özel anları, mekanın spesiyallerinden Molcajete ile taçlandırabilirsiniz. Domates, soğan ve Meksika’ya özgü çeşitli biber ile sotelenen, tercihe göre et veya tavuk, yanında Ranchero sos, charros, peynir ve guacomole ile servis edilen Molcajete iki kişilik bir yemek. Eğer babamla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez diyorsanız, Meksika’dan getirilen özel volkanik taş üzerinde pişirilip servis edilen ““Molcajete” tam size göre.

Acısever Babalara Farklı Alternatifler…

Ranchero, acı seven babalar için de birbirinden özel alternatifleri bulunuyor. Acılı chilaca sos ile hazırlanan “Enchiladas Chilangas”, yine acılı B.B.Q. Ranchero sos ile hazırlanan Pollo Picoso ve acılı chili sosun ayrı bir lezzet kattığı Bistec Mexicana, acı düşkünü babalara farklı bir deneyim yaşatacak.

Ranchero’nun bu özel günde babalara bir de hediyesi var. Babalar Günü’nü Ranchero’da geçiren tüm babalara Meksika’nın en özel tatlılarından birisi olan Vulcano ikram edilecek.

Ranchero Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT