Dardenia’da Wrap Zamanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dardenia’da Wrap Zamanı!

Çıtır çıtır patates kızartmasının eşlik ettiği bu menüyü hafifletmek isterseniz yanında Mini Salata da tercih edebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2013

Geleneksel Türk balık ekmek lezzetini modern yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, düşük kalorili wrap seçenekleriyle yaz mevsimini karşılıyor. Sadece balık severlerin değil fast food tutkunlarının da tercihi olan Dardenia’nın Light Wrap Somon ve Wrap Levrek menüleri tadıyla olduğu kadar hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Dardenia Light Wrap Somon; kepekli tortilla ekmeği arasında ızgarada pişirilmiş somon, yeşillik, kırmızı kapya biberi, spicy mayonez, kurutulmuş domates, karamelize soğandan oluşuyor ve taptaze mini salata ile birlikte servis ediliyor. Bu lezzetine dolgun, hafifliğiyle şaşırtan menünün 100 gramında sadece 158 kalori bulunuyor.

Izgara levreğin yeniden yorumlandığı Dardenia Wrap Levrek ise arzuya göre kepekli ya da normal tortilla ekmeği arasında yeşillik, kırmızı kapya biberi, spicy mayonez, kurutulmuş domates, karamelize soğanla lezzetlendiriliyor. Çıtır çıtır patates kızartmasının eşlik ettiği bu menüyü hafifletmek isterseniz yanında Mini Salata da tercih edebilirsiniz.

Taptaze ve çok lezzetli balıkları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve orijinal pişirme teknikleri ile doyurucu ve pratik lezzete ulaşmanın en kısa ve sağlıklı yolu olan Dardenia’nın wrap seçenekleri Erenköy, Maslak, Buyaka AVM ve Aqua Florya AVM şubelerinde lezzetseverleri bekliyor.

Dardenia’nın renkli, enerjik ve modern atmosferinde eşsiz lezzetlerinin tadını çıkarabileceğiniz gibi; sadece bir telefonla ya da yemeksepeti.com üzerinden sipariş de verebilirsiniz.

dardeniaWrap seçenekleri
Light Wrap Somon + Mini Salata: 16.90 TL
Wrap Levrek + Patates Kızartması: 16.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT