Dilek Pastaneleri 27 Şubeye Ulaştı

Dilek Pastaneleri 27 Şubeye Ulaştı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dilek Pastaneleri 27 Şubeye Ulaştı

Dilek, gösterişli sunumu ve birbirinden leziz yemekleriyle bu defa Beylikdüzü ve Mall of İstanbul şubelerinde hem göze hem de damaklara hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 5, 2014

Dilek Pastaneleri, mağaza zincirine iki yeni halka daha ekledi.
Dilek’in Beylikdüzü ve Mall of İstanbul Şubeleri Açıldı

Türkiye’de pastane, cafe ve restaurant konseptinin ilk uygulayıcısı olan Dilek Pastaneleri, Beylikdüzü ve Mall of İstanbul şubelerini hizmete açarak tam 27 şubeye ulaştı. Dilek, gösterişli sunumu ve birbirinden leziz yemekleriyle bu defa Beylikdüzü ve Mall of İstanbul şubelerinde hem göze hem de damaklara hitap ediyor.

Oldukça şık bir dekorasyona ve geniş kapsamlı bir mağazaya sahip olan yeni şubeleriyle hizmete başlayan Dilek Pastaneleri, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri müdavimleriyle buluşturuyor. Pastane sektöründe elde ettiği yarım asırlık haklı ününü kalite anlayışıyla birleştiren marka, 57 yıllık lezzet deneyimini Beylikdüzü ve Mall of İstanbul’daki misafirlerine sunuyor.

Dilek’in usta elleri tarafından hazırlanan mönüde; başlangıçlar, sandviçler, burgerler, kırmızı ve beyaz etler, noodlelar, İtalyan pizza ve makarnalar, salatalar, makaronlar, sütlü tatlılar, tadına doyulmaz profiteroller ve dilim pastalar yer alıyor. Lezzet anlayışınıza farklı bir boyut kazandıran Dilek Pastaneleri, özel gün ve kutlamalarınız için sipariş verebileceğiniz nişan çikolatası ve düğün pastası çeşitleriyle Beylikdüzü ve Mall of İstanbul şubelerinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT